Fatih Terim Lazio maçının ardından Avrupa Ligi finalini hedef gösterdi

“Şampiyonlar Ligi kalitesindeki bir gruptan hakkımızla lider çıktık. ‘Final, neden olmasın!’ Her geçen gün devlerle oynamaya devam edeceğiz. Biz de bunlara alışkınız. İnşallah ‘oraya kadar’ gideriz...”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Aralık 2021 Güncelleme 10 Aralık 2021, 07:01
Fatih Terim Lazio maçının ardından Avrupa Ligi finalini hedef gösterdi

İÇİNDEKİLER

Yaşadığı mide rahatsızlığı sebebiyle Lazio maçına doktorların özel izni ile giden Fatih Terim, dünkü karşılaşma sonrası açıklamalar yaptı. Deneyimli hoca şunları söyledi: "Laizo karşısında ne yapmamız gerekiyorsa yaptık ve istediğimizi almayı başardık"



SONUNA KADAR HAK ETTİK
Grupta maçlarda mağlup olmadık, çok iyi bir karakter koyduk ve gruptan çıkmayı sonuna kadar hak ettik. Lider çıkarak Barcelona, Dortmund gibi takımları aştık"



TERİM'DEN TRANSFER MESAJI
Bu aşamadan sonra ocak ayını daha iyi geçirmek istiyoruz. Başkanla da görüştük. Yeni şeyler olabilir. Final neden olmasın? Biz de bunu istiyoruz. İnşallah 'oraya' da gideriz!"



FATİH TERİM'DEN BABEL SÜRPİIZİ
Cimbom'un teknik patronu bu sezon genellikle kulübede oturttuğu Ryan Babel'i Lazio maçında ilk 11'de oynattı.



G.saray'da bu sezon genellikle oyuna sonradan dahil olan Ryan Babel, Lazio karşısında ilk 11'de şans buldu. Babel'in yanı sıra Diagne de dün ilk 11'de şans bulan isimlerdendi.



KEREM VE BERKAN'A YAKIN MARKAJ
Galatasaray'ın yıldızları Kerem Aktürkoğlu ve Berkan Kutlu'yu Lazio maçında Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin scoutları takip etti...



Galatasaray'daki performansları ile dikkatleri üzerlerine çeken Kerem Aktürkoğlu ve Berkan Kutl,u dün akşamki Lazio karşılaşmasında Avrupa'nın büyük kulüpleri tarafından izlendi. Kerem için Lyon, Nantes, Marsilya ve Stuttgart kulüplerinin scoutlarının Roma Olimpiyat Stadı'nda yer aldığı ifade edildi. Berkan Kutlu'yu ise İtalyan devi Inter'ın Roma'daki karşılaşmada yakın markaj altına aldığı öğrenildi. Bu iki futbolcunun yanı sıra dünkü maçta Mohamed için Atalanta kulübü yetkilileri stattaydı.



İLK YARIDA GOL YEMİYOR
G.Saray bu sezon Avrupa Ligi'nde ilk 45'te gol yemeyen 3 takımdan biri oldu. Önemli bir başarıya imza attı.



MUSLERA: ADIM ADIM BİR RÜYAYA GİDİYORUZ
Lazio maçı sonrası konuşan Galatasaray'ın kaptanı Muslera, oldukça gururlu olduklarını söyledi. Uruguaylı kaleci, "Lider olmayı ne kadar istediğimizi gösterdik. Takım olarak adım adım bir rüyaya gidiyoruz. Çok mutluyuz" diye konuştu.



ÜLKE PUANINDA YUNANİSTAN'I GEÇTİK
Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin dün elde ettiği sonuçların ardından ülke puanınında 15. sıraya yerleştik. 26.900 puanla 29.700 puanlı Yunanistan'ı geride bırakmayı bildik.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN