Sergen Yalçın, 5-0’lık Dortmund yenilgisi sonrası aldığı kararı yardımcılarına açıkladı: Artık yapamıyorum gidiyorum

Sergen Yalçın, 5-0’lık Dortmund yenilgisi sonrası "Ne yaparsak olmuyor. Çözüm üretemiyorum. Beşiktaş'a daha fazla zarar veremem" dediği öğrenildi. Kurmaylar, "Kayseri maçını bekleyelim" derken, son kararı Yalçın verecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Aralık 2021 Güncelleme 09 Aralık 2021, 07:03
Sergen Yalçın, 5-0’lık Dortmund yenilgisi sonrası aldığı kararı yardımcılarına açıkladı: Artık yapamıyorum gidiyorum

İÇİNDEKİLER

Almanya'da Dortmund'a 5-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi macerasını puansız tamamlayan Beşiktaş'ta çok büyük bir hüsran yaşanıyor.

Hem alınan ağır yenilgi hem de sergilenen ruhsuz futbol sonrası eleştiri oklarının hedefi olan teknik direktör Sergen Yalçın'ın ekibiyle kriz toplantısı yaptığı öğrenildi.

GERİ DÖNÜŞ ALAMIYORUM


Maçın
ardından yardımcılarıyla görüşen tecrübeli hocanın, "Ne yaparsak yapalım olmuyor. Artık çözüm üretemiyorum. Tüm çabalarıma rağmen futbolculardan olumlu bir geri dönüş alamıyorum. Beşiktaş'a daha fazla zarar veremem. Artık ben gidiyorum" ifadesini kullandığı öğrenildi.

Yardımcıların, "Hocam Kayseri maçını bekleyelim" dediği, son kararı bugün Yalçın'ın vereceği öğrenildi. Yalçın, Giresun maçı sonrası yönetime "İstifa edebilirim" ifadesini kullanmış ancak Başkan Ahmet Nur Çebi "yola devam" kararı almıştı.

ÇEBİ BU KEZ KABUL EDECEK


Gelinen
son noktada Çebi'nin de artık Sergen Yalçın'a güveninin çok azaldığı öğrenildi. Eğer başarılı teknik adam ikinci kez istifasını sunarsa bu kez yönetim de yolların ayrıldığını kamuoyuna duyuracak.

Son 11 resmi maçta sadece 1 kez kazanabilen Beşiktaş, Süper Lig'de lider Trabzonspor'un tam 18 puan gerisinde yer alıyor.

TARİHİN EN KÖTÜ 5. PERFORMANSI!
Şampiyonlar Ligi grup maratonunu 6 maçta 6 yenilgi ve eksi 16 averajla tamamlayan Beşiktaş adeta tarihi tersten yazdı. Siyah-Beyazlılar bu dev organizasyonun 27 yıllık tarihindeki en kötü 5. performansa imza attı. İlk sırada 2011-12 sezonunda 0 puan ve eksi 19 averaj elde eden Dinamo Zagreb yer alıyor. Spartak Moskova, Zilina ve Levski Sofya da Beşiktaş'ı bu alanda geride bırakan diğer takımlar oldu.