Beşiktaş yönetiminden kritik Sergen Yalçın kararı! Yollar ayrılıyor mu?

78 günde 15 maçta 2 galibiyet alan Beşiktaş, kötü gidişata dur diyemiyor. Şampiyonlar Ligi'nde en son Dortmund karşısında 5-0'lık yenilgi alan Beşiktaş'ta fatura Sergen Yalçın'a kesilmek üzere. Deneyimli teknik adam, ekibiyle birlikte toplantı yaptıktan sonra istifasını vermeye hazırlanıyor. İşte haberin tüm detayları...

Giriş Tarihi 08 Aralık 2021, 23:02 Güncelleme 08 Aralık 2021, 23:02
Beşiktaş yönetiminden kritik Sergen Yalçın kararı! Yollar ayrılıyor mu?

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş geçen sezonu büyük sakatlıklara rağmen, Sergen Yalçın'ın gelmesiyle 2 kupa ile tamamlamayı başarmıştı.



Yeni sezona büyük transferlerle ve umutlarla başlayan Beşiktaş, bu sezon kötü gidişata dur diyemiyor.



Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Lig'inde 0 çekerek devler ligi perdesini kapatan Beşiktaş, 78 günde 15 maçta sadece 2 galbiyet alabildi.



ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE 0 ÇEKTİ
Lige ilk 5 haftada aldığı 4 galibiyet, 1 beraberlikle çok iyi başlayan Siyah-Beyazlılar, Adana Demirspor maçıyla birlikte düşüşe geçmişti.



Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Ajax, Borussia Dortmund ve Sporting Lizbon'la eşleştiği grupta 0 çekerek taraftarına büyük hayal kırıklığı yaşattı.



Kara Kartal ligde ise 10. haftadaki Galatasaray derbisinin ardından ligde galibiyet yüzü görememişti.



Özellikle 4-0 kaybedilen Giresunspor maçı sonrası Sergen Yalçın ile yollar ayrılma noktasına gelmişti.



SERGEN YALÇIN: CAMİAYA ÇOK ZARAR VERMEK İSTEMİYORUM
Sergen Yalçın maç sonrası "Burası bizim camiamız. Camiaya çok zarar vermek istemiyorum. İşler iyi gitmiyor, kazanamıyoruz. Başkanla oturup bir değerlendirme yapacağız" ifadelerini kullanmıştı.



Ancak yönetim ile Sergen Yalçın arasında yapılan görüşmede 'Yola devam' kararı alınmıştı.



Beşiktaş'ta ligde alınan Kasımpaşa beraberliği ve Borussia Dortmund karşısında alınan 5-0'lık yenilgi sonrası yeni gelişmeler yaşanıyor.



Teknik direktör Sergen Yalçın'ın istifasının cebinde olduğu ve Siyah-Beyazlılar'da birkaç saat içerisinde önemli gelişmelerin yaşanabileceği kaydedildi.



Deneyimli teknik adam, ekibiyle birlikte bir değerlendirme toplantısı yapacak. Toplantının ardından ise istifa için karara varacak.



AHMET NUR ÇEBİ'YE AYRILIK BASKISI
Kara bulutların sürdüğü Siyah-Beyazlı ekipte yöneticilerin büyük bir kısmı başarısız gidişattan dolayı Sergen Yalçın'ı sorumlu tutarak Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye ayrılık için baskı yaptıkları iddia edildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN