Beşiktaş'ta Sergen Yalçın depremi! İstifa kararı aldı

Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde üst üste aldığı başarısız sonuçların ardından eleştirilerin hedefi olan Sergen Yalçın istifa kararı aldı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile bir görüşme yapacak olan teknik adamın istifasını sunacağı belirtildi.

Giriş Tarihi 28 Kasım 2021, 13:41 Güncelleme 28 Kasım 2021, 13:50
Beşiktaş’ta Sergen Yalçın depremi! İstifa kararı aldı

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'de ve UEFA Şampionlar Ligi'nde son dönemde gösterilen kötü performansın ardından Beşiktaş'ta gündem teknik direktör Sergen Yalçın'ın geleceği.

Giresunspor maçında alınan yenilgiden sonra Beşiktaş'ta bugün kritik bir zirve var. Teknik direktör Sergen Yalçın ve başkan Ahmet Nur Çebi takımdaki kötü gidişi değerlendirecek.

Yalçın, 4-0 kaybettikleri Giresunspor maçının ardından başarısız sonuçların sorumluluğunu aldığını, yönetim ile görüşeceğini söylemişti. Başkan Çebi ise Sergen Yalçın ile görüştükten sonra yol haritasını belireyeceklerini söylemişti. Yalçın'ın Çebi'ye istifasını sunacağı öğrenildi.

Ahmet Nur Çebi - Sergen Yalçın görüşmesi bugün öğleden sonra yapılacak.

Süper Lig'de üst üste 4. yenilgisini alan Beşiktaş , eksik maçı olan lider Trabzonspor'un 13 puan gerisinde bulunuyor. Son 6 resmi maçını da kaybeden siyah beyazlılar, son 13 resmi maçında sadece 2 galibiyet alabildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN