Aslan lige pençe atıyor! Tek hedef 3 puan alarak galibiyet serisi başlatmak

Zirvenin 12 puan gerisinde kalan Galatasaray bugün Malatya deplasmanına çıkıyor. Tek hedef 3 puanı alıp yeni bir seri başlatmak. İşte sizler için derlediğimiz 28 Kasım tarihli Galatasaray haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Kasım 2021 Güncelleme 28 Kasım 2021, 06:59
Aslan lige pençe atıyor! Tek hedef 3 puan alarak galibiyet serisi başlatmak

İÇİNDEKİLER

Hafta içi Avrupa Ligi'nde Marsilya önünde çok önemli bir galibiyet elde edip 2. turu garantileyen Galatasaray, Süper Lig'e dönüyor. Sarı- Kırmızılılar bu akşam Yeni Malatyaspor'a konuk olacak. Saat 19.00'da başlayacak maçta Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Lider Trabzonspor'un 12 puan gerisinde kalan Galatasaray'da tek hedef, Malatya'yı yenerek yeni bir galibiyet serisi başlatmak.



4 MAÇTA 1 KEZ GÜLDÜ
G.SARAY Yeni Malatya deplasmanında çok zorlanıyor. Sarı-Kırmızılılar son 4 maçta tek galibiyetini geçen sezon Babel'in son dakika golüyle elde etti.



MARSİLYA 11'İ AYNEN SAHADA
Cimbom kiritik Yeni Malatyaspor deplasmanına Avrupa Ligi'nde Marsilya'yı deviren kadroyla çıkacak. Hafif sakatlıkları bulunan ancak Malatya'ya götürülen Cicaldau ve Kerem Aktürkoğlu bu akşam 11'deki yerini alabilecek. Fatih Terim forvette, Marsilya maçındaki futbolu çok beğenilen Diagne'yi oynatacak.



5 İSİM KADROYA ALINMADI
Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını dün tamamayan Galatasaray, Malatya'ya gitti. Fatih Terim sakatlıkları bulunan Sacha Boey ve Arda Turan'ı kadroya almadı. Ayrıca Assunçao da yabancı kontenjanı nedeniyle Malatya'ya götürülmedi. Terim'in Oğulcan ve Aytaç'a da kadroda yer vermemesi dikkat çekti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN