Ajax maçının ilk yarısındaki futbol umut ışığı oldu! Beşiktaş taraftarı Sergen Yalçın diyor

Beşiktaş Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde üst üste aldığı kötü sonuçlarla dikkat çekiyor... Futbolseverler, "Geçen sezonki muhteşem takıma ne oldu?" sorusunu sormadan edemiyor... Sergen Yalçın ve taraftarlar ise kötü gidişatın yakın zamanda son bulucağını düşünüyor. Taraftarlar, Ajax maçı sonrası Sergen hocayı adeta bağrına basarak mesajı verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Kasım 2021 Güncelleme 26 Kasım 2021, 07:03
Ajax maçının ilk yarısındaki futbol umut ışığı oldu! Beşiktaş taraftarı Sergen Yalçın diyor

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde üst üste aldığı kötü sonuçlarla dikkat çekiyor... Futbolseverler, "Geçen sezonki muhteşem takıma ne oldu?" sorusunu sormadan edemiyor...

Sergen Yalçın ve taraftarlar ise kötü gidişatın yakın zamanda son bulucağını düşünüyor. Taraftarlar, Ajax maçı sonrası Sergen hocayı adeta bağrına basarak mesajı verdi.

ESKİ GÜNLERİNDEN RESİTALLER SUNDU


Sergen Yalçın'ın da Ajax karşılaşması sonrasında yaptığı açıklamalarda, "Artık lige dönme zamanı" mesajı verdi. Siyah-Beyazlılar'ın Ajax maçının ilk yarısında ortaya koyduğu futbol ilerisi için umut verdi... Beşiktaş eski günlerine nazire yaptı...

LİGE AĞIRLIĞIMIZI KOYACAĞIZ
Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, Ajax maçı sonrası soyunma odasında futbolcularına, "İlk yarıda görmek istediğim takım vardı sahada. Bu oyunu geliştirerek devam edeceğiz. Biz Beşiktaş'ız... Lige ağırlığımızı koyacağız" dedi.