Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı'dan Gaziantep maçı öncesi kritik açıklama!

Trabzonspor bugün sahasında karşılaşacağı Gaziantep FK'yı yenerek şampiyonluk yürüyüşüne devam etmeyi planlıyor. Kritik maç öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Abdullah Avcı “Rakiplerimizin ne yaptığıyla ilgilenmeyelim... Gaziantep’e odaklanalım” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Kasım 2021 Güncelleme 22 Kasım 2021, 07:04
Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı’dan Gaziantep maçı öncesi kritik açıklama!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor bugün sahasında karşılaşacağı Gaziantep FK'yı yenerek şampiyonluk yürüyüşüne devam etmeyi planlıyor. Kritik maç öncesinde Bordo-Mavililer'in teknik direktörü Abdullah Avcı oyuncularıyla toplantı yaptı.



HENÜZ 3'TE 1'I BİTTİ
Abdullah Avcı'nın oyuncularına, "Şampiyonluk yolundaki rakiplerimizin aldığı sonuçlara takılmayalım. Ligin henüz 3'te 1'i bitti. Biz yolumuna sağlam adımlarla devam edeceğiz. Önümüzde Gaziantep maçı var ve bu maçta kayıp istemiyorum" diye konuştu.



Bu arada Uğurcan Çakır'ın yokluğunda bugünkü maçta kaptanlık pazubandını Anthony Nwakaeme takacak. Trabzonspor-Gaziantep maçında yaklaşık 25 bin taraftar olması bekleniyor.


HAMSİK MAÇ SAATİNDE BELLİ OLACAK
Karadeniz Fırtınası'nda Gaziantep maçında sakatlıkları bulunan Gervinho, Bakasetas, Koita ve Hüseyin Türkmen forma giyemeyecek. Marek Hamsik'in durumu ise maç günü belli olacak...