Dev derbide tüm gözler Feghouli ve İrfan Can’da olacak! Anahtar 10’ların elinde

Fatih Terim, Morutan’ı kulübeye gönderme kararı alırken, organizasyon görevini çok formda olan Sofiane Feghouli yapacak. Mesut Özil’i ikinci yarıda kullanmayı düşünen Vitor Pereira ise İrfan Can’ı 10 numara pozisyonunda oynatacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Kasım 2021 Güncelleme 19 Kasım 2021, 08:56
Dev derbide tüm gözler Feghouli ve İrfan Can’da olacak! Anahtar 10’ların elinde

İÇİNDEKİLER

Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe dev derbiye mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.



Florya cephesinde teknik direktör Fatih Terim imha planını belirlemiş durumda. Tecrübeli hoca kritik maçta Olimpiu Morutan'ı kulübede oturtmayı düşünüyor.



Terim takım içi organizasyon görevini, son haftalarda çok önemli bir form grafiği yakalayan Sofiane Feghouli'ye vermeyi planlıyor.



HAFİF AĞRILARI VAR AMA…
Cezayirli yıldız Fenerbahçe karşısında çok önemli bir sorumluluk alacak ve Sarı- Kırmızılılar'ın oyun lideri olacak.



Samandıra cephesinde ise Vitor Pereira'nın en çok üzerinde durduğu isim İrfan Can Kahveci.



Yaşadığı ağır sakatlıktan çok iyi dönen ve üst üste başarılı maçlar çıkaran milli futbolcu hafif ağrılarına rağmen derbide sahadaki yerini alabilecek.



UZAKTAN SÜREKLİ DENEYECEK
Galatasaray derbisinde bu sezon ilk kez 4'lü savunmaya dönmeyi düşünen Portekizli hoca, İrfan Can'a Berisha'nın arkasında 10 numara pozisyonunda görev verecek.



Yıldız futbolcu orta alan ve hücum arasındaki köprü vazifesini görecek. Ayrıca duran toplar ve uzaktan şutlarla Galatasaray kalesini sürekli tehdit edecek.



Pereira, Mesut Özil'e ise ikinci yarıda skorun gidişatına göre forma vermeyi planlıyor.



Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bu sezon sadece 6 maçta forma giyebilen İrfan Can Kahveci son haftalarda takımın en önemli silahlarından biri oldu.



Sezona çok kötü bir başlangıç yapan Sofiane Feghouli son haftalarda gerçek kimliğini yeniden kazanmaya başladı. Milli takımdan çok formda dönen Cezayirli yıldız, Fatih Terim'in derbideki en önemli silahlarından birisi olacak.