Cezayir’de Feghouli fırtınası! Burkina Faso maçında 1 gol atan yıldız futbolcu takımını play-off’a taşıdı

Burkina Faso maçında 1 gol atan yıldız futbolcu takımını play-off’a taşıdı. Sofiane Feghouli’nin milli formayla son 10 karşılaşmada 8 gole ve 3 asistle müthiş bir performansa imza atması Fatih Terim’in de yüzünü güldürüyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Kasım 2021 Güncelleme 18 Kasım 2021, 07:02
Cezayir’de Feghouli fırtınası! Burkina Faso maçında 1 gol atan yıldız futbolcu takımını play-off’a taşıdı

İÇİNDEKİLER

Son haftalarda Fatih Terim'le yıldızı yeniden barışan ve Galatasaray'a önemli katkılar yapan Sofiane Feghouli milli takımda da fırtına gibi esiyor.



Dünya Kupası Afrika Elemeleri'nde Cezayir'in en yakın takipçisi Burkina Faso ile 2-2 berabere kaldığı maçta skoru 2-1'e taşıyan golü atan yıldız futbolcu, takımına playoff biletini getirdi.



BÜYÜK ALKIŞ ALDI
Feghouli, milli forma altında çıktığı son 10 maçta 8 gol ve 3 asist üreterek tam 11 gole direkt katkı yaparak büyük alkış topladı.



Tecrübeli yıldızın form durumundan son derece memnun olan teknik direktör Fatih Terim'in pazar günü oynanacak kritik Fenerbahçe derbisinde Feghouli'ye 11'de görev vermeyi düşündüğü gelen bilgiler arasında.



SÖZLEŞMESİ BİTİYOR
Sezon başında ismi takımdan gönderilecekler arasına yazılan yıldız futbolcu son haftalarda Terim'in de gözüne girmeyi yeniden başardı.



Özellikle Avrupa Ligi'nde oynanan Lokomokiv Moskova maçında attığı harika golle dikkatleri üzerine çeken Feghouli'nin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.



Yönetim devre arasında Cezayirli yıldızla sözleşmesi sonunda herhangi bir görüşme yapmayı şu anda düşünmüyor.