Trabzonspor adım adım tarihi rekora gidiyor!

Trabzonspor’da teknik ekip ve futbolcular, Gaziantep FK ve Karagümrük maçlarını kayıpsız geçerse 1995 yılındaki en uzun yenilmezlik rekorunu egale edecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Kasım 2021 Güncelleme 16 Kasım 2021, 07:00
Trabzonspor adım adım tarihi rekora gidiyor!

İÇİNDEKİLER

Süperlıg'de 24 maçtır yenilmeyen bordo-mavililerin bu rekoru egale etmesi için iki maç kalmış durumda. Bu sezon geride kalan 12 haftada 30 puan toplayarak namağlup lider olarak yoluna devam eden Trabzonspor, birçok rekora da imza atmıştı.



10 Kasım 2020'de göreve gelen Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde dış sahada oynadığı 24 maçta yenilmeyen bordo-mavililer, 1981-82 ve 1982-83 sezonlarını kapsayan 20 maçlık deplasman yenilmezliği rekorunu kırarak kulüp tarihine geçmişti. Karadeniz Fırtınası, ayrıca 2010-2011'den sonra ligde 12.haftalar itibariyle de ilk kez zirvede yer aldı. Bordo-mavililer 1994-95 ve 1995-1996 sezonlarını içeren 1995 yılında, 26 maçlık yenilmezlik rekoru elde etmişti.



AVCI: ŞİMDİ MOTİVASYON ZAMANI
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Gaziantep maçı hazırlıkları öncesi oyuncularına bazı uyarılarda bulundu. Avcı, "Şimdi daha çok motive olma zamanı, daha çok mücadele etme zamanı. Bu kimlik bizi başarılı kılacaktır" ifadeleriyle rehavete izin vermeyeceğini gösterdi.



HAZIRLIKLAR YENİDEN BAŞLADI
Trabzonspor iki günlük iznin ardından dün antrenmanla Gaziantep FK maçı hazırlıklarına yeniden başlayacak. Milli takıma giden oyuncuların bir bölümünün dönmesi beklenirken takımın tam kadro olarak Perşembe günü çalışması planlanıyor. Lider Trabzonspor, Gaziantep maçını da kayıpsız atlatarak puan farkını arttırmayı planlıyor.



HAMSİK VE BAKASETAS KONTROLDEN GEÇECEK

Bordo-mavili takımdan milli takıma giden ve yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle sorunlar yaşayan Bakasetas ve Hamsik, Trabzon'a döndükten sonra detaylı bir sağlık taramasından geçirilecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN