Galatasaray Hırvat yıldız için harekete geçti! Golcü sıkıntısını Marko Livaja çözecek

Gol sorununu çözmek için harekete geçen Galatasaray devre arasında Marko Livaja’yı transfer etmek için yoğun mesai harcıyor. Hırvat forvetin menajeri ile ilk görüşme gerçekleştirildi.Peki Marko Livaja kimdir? İşte detaylar...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Kasım 2021 Güncelleme 14 Kasım 2021, 07:03
Galatasaray Hırvat yıldız için harekete geçti! Golcü sıkıntısını Marko Livaja çözecek

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, Ocak ayında kadrosuna kaliteli bir forvet almakta kararlı...

Teknik Direktör Fatih Terim takımdaki gol sorununa çözüm bulmak için arayışlarını sürdürürken gündeme sürpriz bir isim geldi. Bu isim daha önce Türk takımlarının gündemine gelen Marko Livaja...

Bilindiği gibi tecrübeli oyuncuyla Trabzonspor ve Beşiktaş ilgilenmiş ancak transfer gerçekleşmemişti... Galatasaray'ın Hırvat yıldızın menajeri ile bir araya geldiği ve transfer şartlarının masaya yatırıldığı öğrenildi.

Sarı-Kırmızılılar, transfer sürecini fazla uzatmadan Ocak ayının ilk günlerinde sonlandırmak istiyor. 28 yaşındaki oyuncunun Hajduk Split ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor.

Takımının vazgeçilmez ismi haline gelen Marko Livaja bu sezon 16 resmi maçta şans buldu. 28 yaşındaki golcü futbolcu bu karşılaşmalarda rakip fileleri 11 kez havalandırırken 3 de asist yaptı.