Trabzonspor'un Yunan yıldızı Manolis Siopis: Çok enerjik çok çılgınız

Yunan yıldız Manolis Siopis, “Çok hareketli, çok enerjik ve çok çılgınız. Birbirimize çok benziyoruz. Trabzon’un çok güzel bir doğası var. Burada çok mutluyum” açıklamasında bulundu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Kasım 2021 Güncelleme 10 Kasım 2021, 07:09
Trabzonspor’un Yunan yıldızı Manolis Siopis: Çok enerjik çok çılgınız

İÇİNDEKİLER

Lider Trabzonspor'un orta alandaki dinamosu Manolis Siopis, kulüp dergisine konuştu. Yunan futbolcu, "Türkiye ve Yunanistan kültür bakımından birbirine çok fazla benziyor. Hatta aynıyız bile diyebilirim" açıklamasını yaptı.


FAZLASINI GÖRDÜM
Siopis
, " Sezon başında Trabzon'a geldiğimde bunun kat kat fazlasını gördüm. Çünkü tamamen aynıyız. Trabzonlular da aynı bizim gibi, Yunanlar gibi. Çok hareketli, çok enerjik ve çok çılgınız" dedi.


HEMEN HİSSETTİM
Taraftarın kendisine karşı olan ilgi ve alakasını ilk maça çıktığı andan itibaren hissettiğini söyleyen yıldız futbolcu, "Sivasspor maçıydı. Topu ayağıma aldığımda tribünlerde o sıcak samimiyeti hissettim" diye konuştu.


ÇOK MUTLUYUM
Trabzon
'u çok sevdiğini dile getiren Siopis, "Büyük ve sempatik bir şehir. Denizi, yeşil doğası ve dağları var. Soğuk olmasını seviyorum. Trabzon'da mutlu olduğumu söyleyebilirim" diye konuştu. Fenerbahçe galibiyetinin ardından yaşanan atmosferi de anlatan Siopis, "Kısıtlama olmasaydı tribünler tıklım tıklım dolardı. Ancak yine de mükemmel bir atmosfer vardı" dedi.
TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN