Beşiktaş galibiyetinin detaylarına TAKVİM ulaştı! Abdullah Avcı ve ekibinin yerinde tespitleriyle derbiden 3 puan çıktı

Bordo-Mavililer maç boyunca oyun planına sadık kaldı. Sabır ve inatla vazgeçmediler. İlk 11’den oyuna sonradan giren oyuncusuna kadar herkes çok büyük özveri gösterdi. Liderliğin ve sürekli kazanmanın verdiği inanç sonucu İstanbul'dan 3 puan çıkardılar... İşte Trabzonspor'un Beşiktaş önünde galip gelmesini sağlayan faktörler.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Kasım 2021 Güncelleme 08 Kasım 2021, 07:00
Beşiktaş galibiyetinin detaylarına TAKVİM ulaştı! Abdullah Avcı ve ekibinin yerinde tespitleriyle derbiden 3 puan çıktı

İÇİNDEKİLER

1- iYi ANALiZ ETTiLER BASKIYI KIRDILAR


Trabzonspor'un
hocası Abdullah Avcı, "İlk 20 dakikalık bölüm çok kritik. Orada baskıyı kırmamız ve onların tempoyu artırma çalışmalarına, soğukkanlı tepki vermemiz gerekiyor" dedi. Beşiktaş'ın direnci 30 dakikada kırıldı.

2- BAKASETAS ÇIKSA DA SiSTEM İŞLEDİ


Derbide
yaşanacak sakatlıklar için önceden hazırlıklar yapıldı. Bakasetas'ın sakatlığı sonrası oyuna Siopis girince önceden düşünülen formasyona geçildi... Bu plan sonucu orta saha hakimiyeti Trabzonspor'a geçti.

3- TAKIM KAPTANLARI SAKİNLEŞTİRDİ


Teknik
ekip maç öncesinde oyuncuları oluşabilecek taraftar baskısı ve Beşiktaş'ın agresif olabileceği konularında uyarmıştı. Bu uyarılarda maçta direkt olarak görüldü. Bu anlarda takım kaptanları takımı ayakta tuttu.

4- KULÜBEYE YAPILAN KONUŞMA İŞE YARADI
Abdullah
Avcı derbi öncesi, "Oyuna sonradan girecek isimlere de büyük iş düşecek" ifadelerini kullandı. Trabzonspor'da oyuna sonradan giren isimler üst düzey katkı sağladı. Son iki değişiklik, kilidin çözülmesini sağladı.

5- HAMSiK&ÖMÜR SORUMLULUK ALDI
Bakasetas
sakatlandı. Nwakaeme ise formsuzdu. Hamsik takımın tüm hücum organizasyonlarını planlayan isim olurken, Abdülkadir Ömür ise golle katkı verdi.

6- 90 DAKİKA SAKiN KALDI. 3 PUANI ALDI
Avcı,
oyuncularına yaptığı uyarılarda, "Sabırlı oyun", "Özveri" ve "İnanç" vurgusu yapmıştı. Abdullah Avcı'nın bu oyun planı da maç içerisinde meyvelerini verdi. Oyun planına sadık kalındı ve Beşiktaş galibiyeti geldi.

24 DEPLASMANDA 52 PUAN TOPLADI
Trabzonspor son 24 deplasman maçında 14 galibiyet, 10 beraberlik elde ederek 52 puan topladı.