Galatasaray Başkan yardımcısı Epözdemir, “Remzi Sanver’e katılmıyorum” dedi! Derbi ile ilgili şok ifadeler kullandı

Galatasray Kulübü ile Nesine. com arasında 2 yıllık işbirliği anlaşması imzalandı. İmza töreninde konuşan Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir flaş açıklamalar yaptı. İşte Epözdemir’in sözleri: “Felipe Melo için girişimimiz olmadı. Fatih Hoca’dan gelen rapor doğrultusunda 6 numara için bir çalışma var.”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Kasım 2021 Güncelleme 03 Kasım 2021, 07:00
Galatasaray Başkan yardımcısı Epözdemir, “Remzi Sanver’e katılmıyorum” dedi! Derbi ile ilgili şok ifadeler kullandı

İÇİNDEKİLER

Galatasray Kulübü ile Nesine. com arasında 2 yıllık işbirliği anlaşması imzalandı. İmza töreninde konuşan Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir flaş açıklamalar yaptı. İşte Epözdemir'in sözleri: "Felipe Melo için girişimimiz olmadı. Fatih Hoca'dan gelen rapor doğrultusunda 6 numara için bir çalışma var."

21 MİLYON LİRAYA ANLAŞTIK
"Fatih hocamız, boş mukaveleye imza attı. Önceki yıllarda 18 milyon TL alıyordu, karşılığı 2 milyon Euro'ydu. Biz de 2 milyon Euro'dan devam ettik ve o günkü kurla yıllık 21 milyona anlaştık."

GALATASARAY'IN HAKKI YENDİ
"Derbide
G.Saray'ın hakkı yenmiştir. Beşiktaş'ın galibiyeti haklı falan değildir. Kişisel olarak Sayın Remzi Sanver'e katılmıyorum. Kerem'e Nelsson'a vuruluyor. Penaltıda çizgi ihlali var."

YÖNETİMDE ÇATLAK MI VAR?
Öte yandan Epözdemir'in Rezmi Sanver'in açıklamalarına karşı sarf ettiği sözler sonrası yönetim içinde çatlak olduğu iddiaları da gündeme geldi. Gözler bu kez Sanver'e çevrildi.

KEREM İLE GÖRÜŞÜYORUZ
Rezan Epözdemir, Kerem Aktürkoğlu ile yeni sözleşme görüşmelerinin çok olumu bir şekilde sürdüğünü söyledi. Epözdemir, "Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'ın değeridir. Görüşmelerimiz sürüyor. Bir sorun çıkmayacaktır" diye konuştu.

1.3 MİLYAR KAZANDIRDIK!
Nesine.com CEO'su Halit Gülbakanoğlu'na forma hediye eden Epözdemir, "4,5 ayda yaptığımız 17. sponsorluk anlaşması olacak. 1 milyar 32 milyon 380 bin liralık tutarı Galatasaray'a kazandırdık" dedi.