Fenerbahçe transferde tarihi çalım yemek üzere! Galatasaray Ferdi Kadıoğlu için devrede...

Son dakika spor haberleri... Süper Lig'de üst üste aldığı 3 mağlubiyetle zirve yarışında ağır yara alan Fenerbahçe, transferde de tarihi bir çalım yemek üzere. Sarı-lacivertli ekip sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Ferdi Kadıoğlu ile henüz anlaşma sağlayamazken, genç yıldızın menajerlerinin Galatasaray ile de temasta olduğu öğrenildi.

Giriş Tarihi 31 Ekim 2021, 12:10 Güncelleme 31 Ekim 2021, 13:17
Fenerbahçe transferde tarihi çalım yemek üzere! Galatasaray Ferdi Kadıoğlu için devrede...

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de Trabzonspor ve Alanyaspor'un ardından dün akşam konuk olduğu Konyaspor maçından da mağlubiyetle ayrılan sarı-lacivertli ekipte taraftarlar Başkan Ali Koç ve Portekizli teknik adam Vitor Pereira'yı istifaya davet etti. 11 hafta sonunda lider Trabzonspor'un 8 puan gerisinde kalan Fenerbahçe, transferde de tarihi bir çalım yemek üzere...

ANLAŞMA SAĞLAYAMADI
Bu sezon yükselen performansıyla takımın vazgeçilmezleri arasına giren ve lig ve Avrupa'da toplam 13 maça çıkarak 2 gol, 1 asistlik performans sergileyen 22 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesiyle ilgili henüz bir gelişme yaşanmadı. Sarı-lacivertli ekip sözleşme uzatmak istese de takımın gidişatından memnun olmadığı öğrenilen genç yıldızın ayrılmayı düşündüğü öğrenildi.

GALATASARAY DEVREDE
Sözleşmesinin bitimine ocak ayı itibarıyla 6 ay kalacak Ferdi Kadıoğlu, bu tarih itibarıyla istediği kulüple yeni sözleşme görüşmesi yapabilecek.

Yurt dışından tekliflerin de olduğu öğrenilen genç yıldız için Galatasaray da menajerler aracılığı ile devreye girdi. Fatih Terim'in çok beğendiği genç yıldızın durumu menajerler aracılığı ile soruldu. Sarı-kırmızılı ekip Fenerbahçe'nin alacağı aksiyona göre genç yıldıza transfer teklifi yapacak.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NA ALTERNATİF
Kerem Aktürkoğlu'na Avrupa'dan gelen teklifleri sezon sonunda değerlendirmek isteyen Galatasaray'da Fatih Terim'in Ferdi Kadıoğlu'nu Kerem'in alternatifi gibi düşündüğü ve hücumda genç yıldızın yeteneğinden faydalanmak istediği belirtildi.

MİLLİ TAKIM TERCİHİ NETLEŞMEDİ
22 yaşına giren genç isim henüz milli takım tercihini de yapmadı. Türkiye, Hollanda ve Kanada vatandaşlığı bulunan Ferdi Kadıoğlu'nun milli takım tercihi için süre istediği ve önümüzdeki günlerde kararını açıklayacağı belirtildi. Şu anda Türk statüsünde oynayan genç yıldız, Hollanda ya da Kanada milli takımını seçerse yabancı statüsüne geçecek.

Okan Beltek/Takvim.com.tr

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN