SON DAKİKA: Trabzonspor'da şok sakatlık! Gervinho'nun sağ ön çapraz bağları koptu sezonu kapattı

Son dakika Trabzonspor haberleri... Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk eden Trabzonspor'da Gervinho maçın ilk anlarında sakatlık geçirdi ve oyuna devam edemedi. Maçın 11. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan yıldız Gervinho'nun ardından 21. dakikada sarı kart göre Edgar IE cezalı duruma düştü ve gelecek hafta oynanacak Beşiktaş derbisinde forma şansını kaçırdı. Son dakika haberine göre Gervinho'nun sağ ön çapraz bağları koptu ve sezonu kapattı.

Giriş Tarihi 29 Ekim 2021, 20:26 Güncelleme 29 Ekim 2021, 23:01
SON DAKİKA: Trabzonspor’da şok sakatlık! Gervinho’nun sağ ön çapraz bağları koptu sezonu kapattı

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk eden Trabzonspor, geçen hafta oynanan Göztepe maçının ilk 11'inde 2 değişiklikle sahaya çıktı. Teknik direktör Abdullah Avcı, savunmanın solunda Denswil'in yerine Trondsen'i, Yusuf Sarı'nın yerine de Siopis'i ilk 11'de tercih etti.

Trabzonspor'da sakatlıkları nedeniyle Göztepe ile oynanan maçın kadrosunda bulunmayan Bakasetas ve Nwakaeme, yedek kulübesinde yer aldı. Bordo-mavililer de Cornelius da maça yedek kulübesinde başladı.

GERVINHO 14. DAKİKADA SAKATLANDI
Trabzonspor'un tecrübeli yıldızı Gervinho, 14. dakikada topun kornere çıkmasını engellemek isterken sakatlandı. Bir süre yerden kalkamayan Gervinho, oyun alanından da sedyeyle çıktı. Gervinho'nun yerine Cornelius oyuna dahil oldu.

SAĞ ÖN ÇAPRAZ BAĞLARI KOPTU
Trabzonspor muhabiri Yunus Emre Sel, maç sonrası A Spor ekranlarına yaptığı açıklamada; yıldız ismin çapraz bağlarının koptuğu ve sezonu kapattığını aktardı.

EDGAR IE BEŞİKTAŞ DERBİSİNDE YOK
Nefes kesen Karadeniz derbisinin 21. dakikada Edgar IE'nin eline çarpan top sonrası VAR incelemesi yapıldı. Pozisyonu izleyen hakem Halil Umut Meler penaltı noktasını gösterdi ve Edgar'a sarı kart gösterdi.

Cezalı duruma düşen 27 yaşındaki stoper, Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.