Manchester United - Liverpool maçı CANLI izle! Premier Lig: Manchester United - Liverpool maçı S - Sport şifresiz, kesintisiz izle!

Premier Lig'in 9. haftasında heyecan son sürat devam ediyor. Bugün yapılacak karşılaşmada Manchester United ile Liverpool, galibiyet için tüm kozlarını paylaşacak. Old Trafford'da oynanacak Manchester United-Liverpool maçını Anthony Taylor yönetecek. İki takım arasında oynanan son maçta Liverpool, United'ı deplasmanda 4-2 mağlup etmişti. United bu maçla birlikte kötü gidişata son vermeyi hedefliyor. Karşılaşmayı yakından takip etmek isteyen sporseverler, maçın saati ve yayın kanalı hakkında araştırmalara başladı. Peki, Manchester United-Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte tüm merak edilen bilgiler!

Giriş Tarihi 24 Ekim 2021, 16:11 Güncelleme 24 Ekim 2021, 16:11
Manchester United - Liverpool maçı CANLI izle! Premier Lig: Manchester United - Liverpool maçı S - Sport şifresiz, kesintisiz izle!

İÇİNDEKİLER

Manchester United - Liverpool maçı için heyecan dorukta. Premier Lig'in 9. haftasında iki takım galibiyet için tüm kozlarını ortaya koyacak. Old Trafford'da oynanacak Manchester United-Liverpool maçını Anthony Taylor yönetecek. Peki, Manchester United-Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester United-Liverpool maçı nasıl canlı izlenir? Premier Lig: Manchester United-Liverpool maçı canlı veren yabancı kanallar hangileri? İşte tüm merak edilenler!

Manchester United-Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Old Trafford'da oynanacak Manchester United-Liverpool maçını Anthony Taylor yönetecek. Bugün TSİ 18.30'da başlayacak ve S Sport'tan naklen yayınlanacak.

S SPORT UYDUDAN NASIL İZLENİR?

TP11-Frekans: 12188 MHz.

Polarizasyon: Vertical (dikey)

DVB-S2-8PSK

Symbole rate: 27500 ksym/s

FEC:5/6

S SPORT YAYIN PLATFORMLARI ÜZERİNDEKİ KANAL NUMARALARI;

D-Smart 78. Kanal

TV+ 77. Kanal

TiviBu 73. Kanal

Kablo TV 240. Kanal

Vodafone TV 11. Kanal

S SPORT PLUS ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

S Sport kanallarında yayınlanan spor organizasyonlarını izlemek istiyorsanız fakat D-Smart, Tivibu gibi platformlara sahip değilseniz, Saran Holding'e ait S Sport Plus dijital platformuna üye olabilirsiniz.

S Sport Plus; internetten yayın yapan, Google Chrome, Safari gibi web tarayıcılarından erişilebilen, mobil uygulaması da olan online bir platformdur. S Sport 1 ve S Sport 2 kanallarında canlı yayınlanan tüm spor organizasyonları ile stüdyo programlarını S Sport Plus'tan izleyebilirsiniz.

S Sport Plus platformunun 1 yıllık üyeliği 180 TL, aylık üyeliği ise 22 TL olarak belirlenmiş durumda.

Manchester United-Liverpool muhtemel 11'ler:

Manchester United: De Gea, Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw, Pogba, Matic, Sancho, Greenwood, Fernandes, Cristiano Ronaldo

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson, Henderson, Milner, Keita, Mane, Salah, Firmino

United kötü gidişata son vermek istiyor

İki takım arasındaki son maçta Liverpool, United'ı deplasmanda 4-2 mağlup etmeyi başardı. Liverpool ile oynadığı son 10 Premier Lig maçının sadece birini kazanan Manchester United, Cristiano Ronaldo önderliğinde güçlü rakibine ilk mağlubiyetini tattırmak istiyor. Ronaldo ile birlikte Kırmızı Şeytanlar'ın en önemli kozları Sancho, Greenwood ve Fernandes olacak.

Liverpool üst üste 2. kez kazanmayı hedefliyor

Manchester ekibi ile oynadığı son 10 maçta sadece 1 kez kaybeden Liverpool'da gözler Salah, Mane, Firmino 3'lüsünde olacak. Formda yıldızlarıyla skoru almayı amaçlayan Merseyside ekibi, Ocak 2002'den bu yana ilk kez Old Trafford'da deplasmanda üst üste 2. kez kazanmayı hedefliyor.