Altay - Fatih Karagümrük maç özeti - maç sonucu! 17 Ekim Süper Lig Altay - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç bitti?

Süper Lig'in 9. haftasında peş peşe önemli maçlar yer alıyor. 17 Ekim'de Altay, evinde Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Saat 16:00'da başlayan maç hakkında futbolseverler araştırmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda Altay - Fatih Karagümrük maç özeti - maç sonucu ve 17 Ekim Süper Lig Altay - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç bittiği konusunda aramalar hız kazandı. İşte tüm merak edilenler!

Giriş Tarihi 18 Ekim 2021, 11:08 Güncelleme 18 Ekim 2021, 11:12
Altay - Fatih Karagümrük maç özeti - maç sonucu! 17 Ekim Süper Lig Altay - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç bitti?

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 9. haftasında Altay, kendi sahasında Fatih Karagümrük ile mücadele etti. Her iki takım da kıyasıya mücadele sonucunda kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmak istiyordu. İzmir'de yapılan maç hakkında bir çok soru gündemde. Maçı hakem Suat Arslanboğa yönetti. Peki, 17 Ekim Süper Lig Altay - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç bitti? İşte Altay - Fatih Karagümrük maç özeti - maç sonucu!

ALTAY - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

17 Ekim'de Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda saat 16.00'da başlayan müsabaka beIN Sports 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Heyecanlı mücadeleyi canlı izlemek için aşağıdaki linki kopyalayıp yan sekmeden açabilirsiniz.

https://www.beinconnect.com.tr/kullanici/giris?r=%2Fcanli-tv%2Fbein-sports-haber

ALTAY SÜPER LİGDE 5. SIRADA!

Ligde geride kalan 8 maçta 5 galibiyet ve 3 yenilgi alan Altay, 9. haftaya 15 puanla 5. sırada girdi.

Süper Lig'de en son 1962-1963 sezonunda karşılaşan iki takımdan Altay, geride kalan 8 Süper Lig maçında rakibine karşı 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi yaşadı.

FATİH KARAGÜMRÜK 14 PUAN TOPLADI!

Süper Lig'in geride kalan bölümünde VavaCars Fatih Karagümrük, 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucunda 14 puan topladı.