Tuzla ve İstanbul maçlarında 7 gol yenmesine çok sinirlendi! Fatih Terim savunma için düğmeye bastı

Üst üste Konyaspor, Lokomotiv Moskova ve Beşiktaş önünde zorlu sınavlara çıkacak olan Galatasaray’da savunma alarmı verildi. Fatih Terim’in Tuzlaspor ve İstanbulspor ile oynanan hazırlık maçlarında toplam 7 gol yenmesi nedeniyle adeta çılgına döndüğü belirtiliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ekim 2021 Güncelleme 16 Ekim 2021, 06:59
Tuzla ve İstanbul maçlarında 7 gol yenmesine çok sinirlendi! Fatih Terim savunma için düğmeye bastı

İÇİNDEKİLER

Üst üste Konyaspor, Lokomotiv Moskova ve Beşiktaş önünde zorlu sınavlara çıkacak olan Galatasaray'da savunma alarmı verildi.

Fatih Terim'in Tuzlaspor ve İstanbulspor ile oynanan hazırlık maçlarında toplam 7 gol yenmesi nedeniyle adeta çılgına döndüğü belirtiliyor.

TÜM GÖZLER DEFANSTA!


Hafta boyunca savunma organizasyonları üzerinde özellikle duran tecrübeli hocanın stoperler ve beklerle de özel olarak görüşmeler yaptığı ifade ediliyor.

VAN AANHOLT'UN YERİNE ÖMER
Konya maçında Nelsson ve Alpaslan'ı defansın ortasında oynatmayı planlayan Terim'in sağ bekte Yedlin'i sol bekte ise son haftaların formda ismi Ömer'i tercih etmesi bekleniyor.

BOEY PAMUKLARA SARILDI!
Başarılı hocanın Marsilya maçında sakatlığı nükseden Sacha Boey'i Beşiktaş derbisini düşünerek Konya ve Lakomotiv maçlarında 11'de oynatmayacağı da gelen bilgiler arasında.

MUSLERA BUGÜN GELİYOR
Dün sabaha karşı Brezilya'ya karşı forma giyen Muslera bugün özel uçakla İstanbul'da olacak. Uruguaylı eldiven yarın 11'de olacak.