Ahmet Nur Çebi’nin “istiyoruz” dediği Kaan Ayhan için Fatih Terim’den çok flaş bir hamle geldi

Yaz transfer döneminde sık sık karşı karşıya gelen Galatasaray ve Beşiktaş şimdi de Kaan Ayhan için büyük bir savaş veriyor. Ezeli rakipler, İtalyan kulübü Sassuolo'dan ayrılık kararı alan milli futbolcuyu devre arasında kadrosuna katabilmek için büyük bir uğraş veriyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ekim 2021 Güncelleme 15 Ekim 2021, 06:59
Ahmet Nur Çebi’nin “istiyoruz” dediği Kaan Ayhan için Fatih Terim’den çok flaş bir hamle geldi

İÇİNDEKİLER

Yaz transfer döneminde sık sık karşı karşıya gelen Galatasaray ve Beşiktaş şimdi de Kaan Ayhan için büyük bir savaş veriyor.

Ezeli rakipler, İtalyan kulübü Sassuolo'dan ayrılık kararı alan milli futbolcuyu devre arasında kadrosuna katabilmek için büyük bir uğraş veriyor.

TERİM BİZZAT DEVREDE!


Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin "İstiyoruz" ifadesini kullandığı Kaan Ayhan için Cimbom'dan flaş bir hamle geldi. Fatih Terim bizzat milli futbolcu için devreye girdi.

ESKİ ÖĞRENCİSİYLE GÖRÜŞTÜ


Tecrübeli hocanın hem eski öğrencisi Kaan hem de babası Erol Ayhan'la görüşme yaptığı öğrenildi. Galatasaray bu hamle ile transferde Beşiktaş'ın bir adım önüne geçti.

KARTAL DA TEKLİF YAPACAK
Şimdi gözler Siyah- Beyazlılar'ın yapacağı yeni hamleye çevrildi. Beşiktaş'ın kısa süre içinde Sassuolo ve Kaan Ayhan'ın menajeriyle masaya oturmasına kesin gözüyle bakılıyor.

DEVRE ARASINDA AYRILIK KESİN
İtalyan ekibi Sassuolo'da mutsuz olan Kaan Ayhan devre arası kesin olarak ayrılık kararı alacak. Ancak yeni adres henüz belli değil.