Süper Lig Başakşehir - Beşiktaş maçı hangi kanaldan canlı yayınlanacak? Başakşehir - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?

Milli aranın ardından Süper Lig'de 9. hafta heyecanı başlıyor. Bu hafta Başakşehir ve Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Müsabakanın yayın tarihi ve saati hakkında taraftarlar bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Başakşehir - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Başakşehir - Beşiktaş maçı hangi kanaldan canlı yayınlanacak? İşte konu hakkında detaylar!

Giriş Tarihi 14 Ekim 2021, 09:19 Güncelleme 14 Ekim 2021, 09:20
Süper Lig Başakşehir - Beşiktaş maçı hangi kanaldan canlı yayınlanacak? Başakşehir - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de heyecan son sürat devam ediyor. Bu hafta Başahşehir ve Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Süper Lig'in 9. haftasında oyananacak Beşiktaş maçı, Emre Belözoğlu'nun Başakşehir'in başında sahaya çıkacağı ilk resmi müsabaka olacak. Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak mücadele hakkında tarftarlar tarafından yayın saati ve tarihi hakkında detaylı bilgiler araştırılmaya başlandı. Peki, Başakşehir - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Başakşehir - Beşiktaş maçı hangi kanaldan canlı yayınlanacak? İşte detaylar!

BAŞAKŞEHİR - BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Başakşehir - Beşiktaş maçı 15 Ekim Cuma günü saat 20:00'de beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak. Müsabaka öncesinde ve sonrasında tüm detaylar A Spor ekranlarında yer alacak.

EMRE BELÖZOĞLU'NUN İLK RESMİ MAÇI!

Aykut Kocaman ile yollarını ayıran Başakşehir, Emre Belözoğlu'nu takımın başına getirdi. Süper Lig'in 9. haftasında oyanancak Beşiktaş maçı, Emre Belözoğlu'nun Başakşehir'in başında sahaya çıkacağı ilk resmi müsabaka olacak.

KOCAELİSPOR İLE HAZIRLIK MAÇI YAPILDI!

Milli arayı iyi değerlendirmek isteyen Başakşehir, hazırlık maçında TFF 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor'u 3-1 yendi. Başakşehir'in gollerini Edin Visca (2) ve Berkay Özcan kaydetti. Kocaelispor'un golünü ise Benhur Keser attı.

BEŞİKTAŞ'TA PJANIC SEFERBERLİĞİ

Sakatlığı bulunan Miralem Pjanic, dünkü antrenmanda bireysel çalışmalarını tamamladı ve tedaviye devam etti. Sergen Yalçın, oyuncusunun durumunu yakından takip ediyor ve sağlık ekibinden sürekli olarak bilgi alıyor. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın, yıldız ismi görevlendirmek için yüzde yüz hazır olmasını beklediği kaydedildi.

2 İSİM KADRODA YER ALMAYACAK

Kartal'da sakatlıkları henüz geçmeyen N'Koudou ve Mehmet Topal ise maç kadrosunda yer almayacak.