Fenerbahçe Yönetimi Vitor Pereira’yı Mesut konusunda uyardı! "Mesut Özil'e büyük yatırım yaptık"

Sarı-Lacivertli Yönetim, Vitor Pereira ile yaptığı görüşmede, “Mesut Özil’e büyük yatırım yaptık... Onun takıma kazandırılması şart. Forma şansı bulmalı” ifadelerini kullandı. Ayrıca Mesut Özil'in istatistikleri de ortaya çıktı. Özil'in istatistiklerde zirve yaptığı görüldü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ekim 2021 Güncelleme 07 Ekim 2021, 07:06
Fenerbahçe Yönetimi Vitor Pereira’yı Mesut konusunda uyardı! Mesut Özil’e büyük yatırım yaptık

İÇİNDEKİLER

TAKVİM, Teknik Direktör Vitor Pereira ile Mesut Özil arasındaki soğuk savaşı gündeme getirdi. F.Bahçe Yönetimi açıklama yapıp arada bir sorun olmadığını ifade etti.

Ancak TAKVİM konuyla ilgili çok çarpıcı gerçeklere ulaştı...

Fenerbahçe Yönetimi'nin ikili arasında son günlerde esen soğuk rüzgarları dağıtmak adına Portekizli teknik adam ile bir araya geldiği öğrenildi.

Yöneticilerin, Pereira'ya "Mesut Özil dünyanın en önemli orta saha oyuncularından... Onu transfer ederek taraftarımızı çok mutlu ettik. Ancak şu an forma bulamıyor... Mesut Özil'e büyük yatırım yaptık" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Bu açıklamalar sonrası tüm gözler Vitor Pereira'ya çevrildi. Portekizli hocanın milli ara sonrasında Mesut Özil'e forma verip vermeyeceği merak ediliyor.

Bilindiği gibi Mesut Özil, E. Frankfurt maçında müthiş bir futbol ortaya koymuş ve performansıyla alkış almıştı. Ancak son oynanan Kasımpaşa maçında kenarda ısınmış sonrasında da oyuna giremeyince yeleğini fırlatmıştı. Bu olay uzun süre gündemden düşmemişti.

İSTATİSTİKLERDE ZİRVE YAPTI!
Mesut Özil fizik gücü eksik oludğu için eleştiriliyor. Ancak yıldız futbolcu, ikili mücadele kazanma istatistiğinde takım arkadaşlarını geride bıraktı.

Yüzde 50 ikili mücadele kazanma yüzdesiyle oynayan Mesut Özil girdiği 28 ikili mücadelenin 14'ünü kazanmayı başardı. Mesut Özil kritik maçlarda asist ve gollere imza attı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN