Portekiz basını Fenerbahçe'nin hocası Pereira'yı manşetlerine taşıdı

Süper Lig'in 8. haftasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, milli araya da lider olarak girerken Sarı-lacivertlilerin performansı Portekiz'de de gündem oldu. Portekiz basını, liderliği Vitor Pereira üstünden gördü. Ayrıca Mesut Özil ile Pereira arasında yaşananlara da yer verildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ekim 2021 Güncelleme 06 Ekim 2021, 07:01
Portekiz basını Fenerbahçe’nin hocası Pereira’yı manşetlerine taşıdı

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 8. haftasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, milli araya da lider olarak girerken Sarı-lacivertlilerin performansı Portekiz'de de gündem oldu. Portekiz basını, liderliği Vitor Pereira üstünden gördü. Ayrıca Mesut Özil ile Pereira arasında yaşananlara da yer verildi.

A Bola'da yer alan haberde; Vitor Pereira'nın sergilenen performans ve liderlik sebebiyle Fenerbahçe taraftarlarının gönlünü kazandığına dikkat çekildi. Pereira'nın hemen herkesin saygısını kazandığık ifade edilirken, takımında birçok sakatlık vakası yaşanmasına karşın Fenerbahçe'yi ligin zivesine taşıdığı belirtildi.

Ayrıca, Pereira'nın 2-1 kazandıkları Kasımpaşa maçının sonunda "Sakat oyuncularımız var. Ona karşın lideriz" sözlerine de yer verildi.

Öte yandan haberde Mesut Özil ile Vitor Pereira arasında yaşananlar için ise "Mesut Özil, Pereira'nın kendisine Kasımpaşa maçında oynama fırsatı vermemesinden memnun kalmadı. Yeleğine yere attı" denildi.

HIRS VE TUTKUSUNU TAKIMA AŞILIYOR
Portekiz basını Vitor Pereira için "Hırsını ve tutkusunu takıma aşılamayı başarıyor. Fenerbahçe'yi şimdiden kolay pes etmeyen bir takım yaptı" denildi.