Fransa'da alçak provokasyon! Marsilya taraftarı Yunanistan ve Ermenistan bayrağı açtı, polisten G.Saraylılara sert müdahale

Galatasaray'ın Marsilya ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçı öncesinde taraftar olayları çıktı. Fransız taraftarların bulunduğu bölümden bir kişi Yunanistan ve Ermenistan bayrağı açarak Galatasaraylıları tahrik etti. Yaşananların ardından iki taraf arasında gerginlik çıktı. Öte yandan maç oynanırken çıkan olaylara Fatih Terim ve Muslera müdahale etti.

Giriş Tarihi 30 Eylül 2021, 22:15 Güncelleme 30 Eylül 2021, 23:43
Fransa’da alçak provokasyon! Marsilya taraftarı Yunanistan ve Ermenistan bayrağı açtı, polisten G.Saraylılara sert müdahale

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı Marsilya maçı öncesinde taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.



YUNANİSTAN VE ERMENİSTAN BAYRAĞI AÇTILAR
Marsilya'nın stadında bir Fransız taraftar, Galatasaray taraftarını kışkırtmak için Yunanistan ve Ermenistan bayrağı açtı.




Güvenlik görevlileri sarı kırmızılı taraftarların bulunduğu bölümde olaya müdahale etti.



POLİSTEN SERT MÜDAHALE
Galatasaraylı taraftarların bulunduğu tribüne biber gazı atan Fransız polisi, sarı kırmızılı birçok taraftarın tribünü terk etmesine neden oldu.




TRİBÜN BOŞALDI
Galatasaraylı taraftarların bulunduğu tribün polis müdahalesi sonrasında boşaldı.

SAHAYA MEŞALELER ATILDI
Karşılaşmada dakikalar 36'yı gösterdiğinde Galatasaray tribünlerinde hareketlilik başladı. Sarı-kırmızılı taraftarların bulunduğu tribünlerden oyun alanı içerisine meşaleler atıldı.



HAKEM MAÇI DURDURDU
Tribünlerden yanıcı ve patlayıcı maddeler atılmaya devam edince karşılaşmanın hakemi Pawel Raczkowski insiyatif kullandı. Polonyalı hakem, mücadelenin 38'inci dakikasında maçı durdurdu.

STATTA TÜRKÇE ANONS YAPILDI
Fransa'da bulunan Velodrome Stadyumu'nda oynanan maçta sarı-kırmızılı taraftarları sakinleştirmek için Türkçe bir şekilde anonslar yapıldı ancak tribünlerde yaşanan olaylar devam etti.



TERİM TRİBÜNLERE GİTTİ
Maçın durmasına rağmen deplasman tribününden maddeler atılmaya devam edince devreye sarı-kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim girdi. Terim, Mert Çetin'le birlikte deplasman tribününe giderek taraftarlardan sakin olmalarını istedi.




MUSLERA UYARDI
Fatih Terim'in ardından sarı-kırmızılı takımın kaptanı Fernando Muslera da tribündeki taraftarların yanına gitti. Uruguaylı file bekçisi tribünlerden sakin olmaları ve maça devam etmeleri yönünde talepte bulundu.



45'TE YENİDEN BAŞLADI
7 dakikalık duraklamanın ardından her iki takım tribünleri sakinleştirildi. Mücadelenin hakemi Pawel Raczkowski karşılaşmanın 45'inci dakikasında oyunu yeniden başlattı.