Fatih Terim'den Marsilya maçındaki olaylara ilişkin açıklama: Yunan ve Ermeni bayrağı açıp tahrik ettiler

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi'nde oynadıkları Marsilya maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Maç içerisinde yaşanan olaylara ilişkin konuşan Terim, "Karşı tarafta sürekli Ermeni bayrağı açarsanız tribünümüzü tahrik ediyorsunuz... Yunan bayrağı, Ermeni bayrağı... Sakin olmalarını rica ettim, onlar da sağ olsunlar oldular. Yürekleriyle, destekleriyle bizi yalnız bırakmadılar" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 01 Ekim 2021, 01:22 Güncelleme 01 Ekim 2021, 01:36
Fatih Terim’den Marsilya maçındaki olaylara ilişkin açıklama: Yunan ve Ermeni bayrağı açıp tahrik ettiler

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Marsilya maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Terim, konuşmasında maç içinde Galatasaray taraftarına yapılan tahrikten bahsetti.


İşte o sözler...

"Marsilya'yı iyi analiz ettiğimizi düşünüyorum. Dersimize çok iyi çalıştığımızı düşünüyorum. Cengiz ile beraber iki kenarı geniş kullanan bir takım.

Her zaman ilk yarının sonunda yediğimiz golü bu sefer atsaydık başka olurdu. Cicaldau da hakeme takıldı, hakeme gösterdiğimizde 'kötü şans' nedeniyle orada olduğunu söyledi.



Burada son dakikalarda sıkışmanız çok doğal. Giren ve çıkanların değişmediği bir Marsilya var, iyi bir takımlar. Bunlar gençlerimizi her gün tecrübelendirecektir.



Lider kaldığımız için mutluyum. "Benim takımlarım genel olarak en çok gol atan takımlar listesinde önde olur. Herhalde başlayacağız. Bugün biz de doğru işler yaptık. Bazen savunmayı da doğru yapmak lazım, bugün bunu başardık. 1 puan bazen sizi başka yerlere taşır.



TRİBÜNÜMÜZÜ TAHRİK EDİYORSUNUZ
Karşı tarafta sürekli Ermeni bayrağı açarsanız tribünümüzü tahrik ediyorsunuz... Yunan bayrağı, Ermeni bayrağı... Sakin olmalarını rica ettim, onlar da sağ olsunlar oldular. Yürekleriyle, destekleriyle bizi yalnız bırakmadılar."