Ajax Beşiktaş maçı CANLI yayın izleme yolları! Ajax-Beşiktaş maçı hangi kanalda? Ajax BJK şifresiz mi şifreli mi?

Ajax-Beşiktaş mücadelesi için tüm araştırmalar canlı yayın izleme yolları yönünde seyrediyor. Maçı kaçırmak istemeyenler karşılaşma öncesinde Ajax Beşiktaş maçı CANLI yayın izleme yollarını araştırıyor. Ülkemizi Avrupa'da temsil eden siyah beyazlılarda sakatlıklar can sıkıyor. Bugün sahaya çıkacak oyuncular henüz belirlenmezken teknik direktör Sergen Yalçın bir önceki günkü açıklamasında, ''Ajax Beşiktaş maçı için eksilerimiz zaten belli. Bu seviyede ilk defa oynayacak genç oyuncularımız var. Böyle bir maçta forma giymek ve bu tecrübeyi yaşamak bütün oyuncularım için çok büyük bir şans. Oynayacak genç oyuncularımız bu şansı çok iyi değerlendirebilirler.'' diye konuştu.

Giriş Tarihi 28 Eylül 2021, 19:42 Güncelleme 28 Eylül 2021, 19:42
Ajax Beşiktaş maçı CANLI yayın izleme yolları! Ajax-Beşiktaş maçı hangi kanalda? Ajax BJK şifresiz mi şifreli mi?

İÇİNDEKİLER

Hollanda'nın formda ekibi Ajax ile bugün Amsterdam'daki Johan Cruyff Arena'da karşı karşıya gelecek temsilcimiz Beşiktaş için heyecanlı bekleyiş sürerken futbolseverler maçı izleyebilmek için şifresiz uydu kanallarını araştırıyor. Siyaz beyazlı ekip sakatlıkları nedeniyle 11 isimden yoksun olarak maça çıkacak. Peki Ajax-Beşiktaş maçı şifreli mi şifresiz mi? Ajax Beşiktaş maçı CANLI yayın izleme yolları neler? İşte Maçı yayınlayan uydu kanalları....

AJAX BEŞİKTAŞ MAÇI BUGÜN SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Ajax-Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı 28 Eylül Salı (bugün) Amsterdam Johan Cruyff Arena'da oynanacak. Maç saat 19.45'te başlayacak. Karşılaşmayı Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek. Maçı Exxen'den canlı izleyebilirsiniz.

MÜCADELEYİ CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

AJAX BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI YAYIN İZLEME YOLLARI!

Ajax-Beşiktaş maçını yayınlayan şifresiz kanallar aşağıdaki gibidir;

Bein Sports France 2 HD
BT Sport 1 HD
C More Streaming Sweeden
Livescore App
Paramount + USA
SuperSport Maximo 1 HD
SuperSport Premier League HD
TV2 Play Norge
Haberpush HD
TV3 Sport Dansk HD
Viaplay Baltic HD
Arena sport 1 HD
Btv aksiyon HD
CBC sport hd
Viaplat Denmark HD

AJAX-BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11'LER

AJAX: PASVERR, MAZRAOUI, TIMBER, MARTINEZ, BLIND, GRAVENBERCH, ALVAREZ, ANTHONY, BERGHUIS, TADIS, HALLER

BEŞİKTAŞ: ERSİN, ROSIER, SERDAR, N'SAKALA, RIDVAN, JOSEF, SALİH, CAN, KENAN, OĞUZHAN, BATHSUAYI

SİYAH BEYAZLI EKİP 11 EKSİK!

Sakatlıkları bulunan Domagoj Vida, Welinton, Atiba Hutchinson, Georges-Kevin N'Koudou, Rachid Ghezzal, Mehmet Topal, Miralem Pjanic ve Cyle Larin ile yeni tip koronavirüs test sonucu pozitif çıkan Francisco Montero Ajax karşısında forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ta sakatlığı geçmesine rağmen henüz hazır olmayan Alex Teixeira ve Necip Uysal da Hollanda'ya götürülmedi.

Sakatlığı nedeniyle Süper Lig'deki Altay maçında forma giyemeyen Michy Batshuayi ile bu karşılaşmada sol el ikinci parmağı kırılan Kenan Karaman ise yarınki karşılaşmada teknik direktör Sergen Yalçın'dan görev bekleyecek.

EXXEN MAÇ PAKETİ ÜYELİK ÜCRETLERİ NE KADAR 2021?

-Exxen'in yaptığı açıklamaya göre, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarını kapsayacak olan spor paketi, ek pakete ilave olarak 24,90 TL ile izlenebilecek.

-Exxen + Spor aylık ücreti, 1 taahhütlü olmak kaydıyla reklamlı olarak 34,80 kuruş olacak.

-Exxen + Spor paketini reklamsız olarak izlemek isteyenler ise ayda 44.80 kuruş ödeme yaparak paketten yararlanabilecek.

-Exxen, taahhütsüz aylık caymalı paket reklamlı 49,80 kuruş olarak açıklandı.

-Exxen, taahhütsüz aylık caymalı paket reklamsız ise 59,80 kuruş olarak açıklandı.

EXXEN SPOR PAKETİ İÇİN TIKLAYINIZ

EXXEN'DE MAÇ NASIL İZLENİR, NASIL PAKET ALINIR?

EXXEN ile UEFA Süper Lig maçlarını exxen.com sitesine giriş yaparak izleyebilirsiniz. Ana sayfada "Adı Soyadı" ve "E-Posta Adresi" alanlarına bilgilerinizi yazınız.

Ardından karşınıza gelen kısımlara şifre ve telefon numarası giriniz. Sonra üyelik sözleşmesini kabul edip "Devam Et" butonuna tıklayınız.

Bir sonraki aşamada "EXXENSPOR" üyelik başlığı altında bulunan "İncele" butonuna tıklayınız.

Son olarak reklamlı ve reklamsız olmak üzere iki seçenek arasından istediğinizi seçiniz. Burada bilmeniz gereken en önemli husus; EXXENSPOR kampanyası kapsamına girmek için sezonluk paketlerden birini tercih etmeniz gerekiyor. Dolayısıyla 12 aylık taahhüt vermeyi kabul ediyorsunuz.