Buze Naz Çakıroğlu Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nu ziyaret etti

Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda gümüş madalya kazanan milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nu ziyaret etti.

Giriş Tarihi 28 Eylül 2021, 16:22 Güncelleme 28 Eylül 2021, 16:30
Buze Naz Çakıroğlu Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu ziyaret etti

İÇİNDEKİLER

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 51 kiloda gümüş madalya kazanan milli boksör Çakıroğlu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu'na ziyarette bulundu. Vali Ustaoğlu, başarısından dolayı tebrik ettiği sporcuya çeşitli hediyeler verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu da milli boksörü makamında ağırladı.

"BİZLERE BÜYÜK GURUR YAŞATTINIZ"
Genç sporcuyu elde ettiği başarıdan dolayı kutlayan Zorluoğlu, "Olimpiyatta iki Trabzonlu kızımız vardı. Bizlere büyük gurur yaşattınız. Sizlerin başarısı genç kızlarımıza da ilham oluyor." dedi.

Zorluoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak Trabzon'daki tüm kamp çalışmalarına destek vermeye devam edeceklerini de kaydetti.

"ZORLUOĞLU'NA VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Milli boksör Çakıroğlu ise kendisine gösterilen misafirperverlik duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Olimpiyata hazırlanırken Trabzon'da bana ev sahipliği yaptınız. Bunun için Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu'na ve ekibine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Zorluoğlu, Çakıroğlu'na altın hediye etti.

Ziyarete, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ayhan Pala, antrenör Nazım Yiğit ile sporcunun ailesi de katıldı.