Hatay mı? Fenerbahçe mi? Kim gülecek?

Süper Lig’de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe bugün Hatayspor deplasmanına konuk oluyor... Maça az bir süre kala Fenerbahçe ile Süper Lig’in flaş takımlarından Hatayspor’u analiz ettik. İki takımın sakat ve cezalı oyuncuları kimler? İşte Takvim.com.tr’nin özel haberi…

Giriş Tarihi 26 Eylül 2021, 14:00 Güncelleme 26 Eylül 2021, 15:21
Hatay mı? Fenerbahçe mi? Kim gülecek?

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de 7. hafta bugün oynanacak maçlarla devam ediyor. Fenerbahçe, Süper Lig'de son 4 maçını kazanan Hatayspor ile kozlarını paylaşacak. Abdulkadir Bitigen'in yöneteceği karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Bu zorlu mücadeleyi Onur Koçhan ve Emre Akdeniz analiz etti.

ONUR KOÇHAN'IN GÖZÜNDEN HATAYSPOR:
Hatayspor, başarılı hocası Ömer Erdoğan ile çok iyi bir ritim yakaladı. Hatayspor'da zorlu Fenerbahçe maçı öncesinde 4 sakat oyuncu bulunuyor. Güney ekibinde eski Fenerbahçeli Simon Falette, Isaac Sackey ve Onur Ergün bugünkü maçta forma giyemeyecek.

HATAYSPOR'UN 11'İ: Munir, Kamil Ahmet, Fatih Kuruçuk, Burak, Samuel, Mehdi, Ruben, Ayoub, Adama, Saba, Diouf

BİR GÖRÜŞ: Hatayspor ligin en formda takımlarından biri… Özellikle hücum hattında hızlı geçişlerle birlikte çok pozisyona giriyorlar. Ömer Erdoğan'ın ekibi özellikle kanatlardaki boşlukları değerlendirip Diouf'u pozisyona sokmaya çalışacaktır. Hatayspor'un evinde pozisyon sıkıntısı çekmeyeceğini düşünüyorum.

EMRE AKDENİZ'İN GÖZÜNDEN FENERBAHÇE: Fenerbahçe'de Hatay maçı öncesinde 6 eksik bulunuyor. Sarı Kanarya'da sakatlıkları bulunan Sosa, Nazım, Tisserand, İrfan Can, Serdar Dursun, Miha Zajc bugün oynayamayacak. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Hatay deplasmanında yıldız futbolcu Mesut Özil'i yedek kulübesinde oturttu.

FENERBAHÇE'NİN 11'İ: Altay, Min Jae, Szalai, Novak, Gustavo, Mert Hakan, Ferdi, Muhammed, Valencia, Rossi, Berisha

BİR GÖRÜŞ: Fenerbahçe'nin Hatayspor deplasmanında hücumsal anlamda fazla risk almadan mücadele edeceğini düşünüyorum. Pereira her zamanki gibi ön bölgede yaptıracağı şok preslerle hızlı hücum ve skor arayacaktır. Sarı-Lacivertliler'de Osayi ve Ferdi'nin kanatlardaki performansı alacağı skor konusunda belirleyici olacaktır.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN