Erman Toroğlu'ndan Fenerbahçe-Giresunspor maçının hakemi Cüneyt Çakır'a olay sözler: "Duman edeceğim..."

Fenerbahçe-Giresunspor maçında hakem Cüneyt Çakır'ın maçı 'atak' pozisyonunda bitirmesi tartışmalara sebep olurken büyük tepki çekti. O anları değerlendiren A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, "Cüneyt Çakır'ın bütün maçlarına bakacağım eğer 1 dakika fazla oynatırsa duman edeceğim onu. Akın bitsin bitir, dünyanın her yerinde böyledir" dedi.

Giriş Tarihi 24 Eylül 2021, 00:13 Güncelleme 24 Eylül 2021, 01:08
Erman Toroğlu’ndan Fenerbahçe-Giresunspor maçının hakemi Cüneyt Çakır’a olay sözler: Duman edeceğim...

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, evinde Giresunspor'u ağırladı. Sarı-lacivertliler, rakibini 2-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.



Maçın son düdüğünde Cüneyt Çakır'a tepkiler geldi. Giresunspor'un atağa çıktığı anda maçı bititen Çakır'a Giresunsporlu oyuncular tepki gösterdi.


O anları A Spor yorumcusu Erman Toroğlu değerlendirdi.




TOROĞLU'NDAN ÇAKIR'A OLAY SÖZLER
Toroğlu, "Cüneyt Çakır ne kadar dakik bir adam. Bütün maçlarına bakacağım eğer 1 dakika fazla oynatırsa duman edeceğim onu. Akın bitsin bitir, dünyanın her yerinde böyledir" ifadelerini kullandı.



CÜNEYT ÇAKIR'A SÖYLEYECEK BİR ŞEY YOK"
Maçın ardından Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, "Cüneyt Çakır'a söyleyecek bir şey yok, o dünyanın en iyi hakemlerinden biri. Bilerek bir hata yaptığını düşünmüyorum, pozisyonlardaki itirazlar maçın tansiyonuyla olan şeyler." dedi.