Galatasaray Fenerbahçe maçı CBC Sport: CBC Sport frekans bilgileri 2021! CBC Sport frekans ayarları Türksat, Digiturk

Maçları izlemek isteyen milyonlarca spor sever CBC Sport kanalının frekans bilgilerini araştırıyor. Peki CBC Sport nasıl ve nereden canlı izlenir? 2021 yılı CBC Sport frekans bilgileri haberimizde. Türksat, Digiturk CBC Sport frekans ayarlarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Maçları izlemek için uydudan CBC Sport frekans ayarları yapmak gerekiyor. İşte CBC Sport frekans bilgileri 2021 Türksat, Digiturk...

Giriş Tarihi 16 Eylül 2021, 19:29 Güncelleme 16 Eylül 2021, 21:41
Galatasaray Fenerbahçe maçı CBC Sport: CBC Sport frekans bilgileri 2021! CBC Sport frekans ayarları Türksat, Digiturk

İÇİNDEKİLER

Frankfurt-Fenerbahçe ve Galatasaray-Lazio maçı öncesi futbolseverler CBC Sport frekans bilgilerini araştırmaya koyuldu. CBC Sport kanalından Avrupa ve dünyanın çeşitli yerlerinde oynanan spor karşılaşmaları canlı veriliyor. Türkiye'de yoğun olarak takip edilen maçların bir çok da CBC Sport da veriliyor. Bu kapsamda CBC Sport frekans ayarları günün en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. İşte CBC Sport frekans bilgileri 2021! CBC Sport frekans ayarları Türksat, Digiturk...

CBC SPORT FREKANS BİLGİLERİ 2021

Uydu: AzerSpace 46°

Frekans: 11135 H 27500

CBC SPORT HANGİ UYDUDA?

Çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekiyor. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açınız. Ardıdan uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçiniz.

Uydu seçimini yapıp bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz.

GALATASARAY- LAZİO MAÇI İLK 11'LER

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Morutan, Kerem, Halil

Lazio: Strakosha, Lazzari, Felipe, Acerbi, Hysaj, Luis Alberto, Lucas Leiva, Akpro, Zaccagni, Felipe Anderson, Immobile

GALATASARAY MAÇ HANGİ KANALDA?

Türk Telekom Stadı'nda oynanacak Galatasaray-Lazio maçını Sloven hakem Matej Jug yönetecek. Bu akşam TSİ 19.45'te başlayacak ve Exxen'den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı takibi haberimizde olacak.

FRANKFURT- FENERBAHÇE MAÇI İLK 11'LER

Frankfurt: Trapp, Durm, N'Dicka, Hinteregger, Lenz (Da Costa), Sow, Jakic, Hauge, Kamada, Kostic, Lammers

Fenerbahçe: Altay, Serdar, Kim, Szalai, Samuel, Mert Hakan (Meyer), Gustavo, Ferdi, Mesut, Pelkas (Rossi), Valencia

FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe maçı 16 Eylül Perşembe günü saat 22:00'de Exxen'de canlı yayınlanacak.