Trabzonspor, Galatasaray derbisinin parolasını açıkladı! Parola: Göster gücünü

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, oyuncularını Galatasaray derbisine müthiş bir motiveyle hazırladı. Avcı, Avrupa kupası ve lig maçlarından dinlenmeye fırsat bulamayan oyuncularına 5 gün izin verdi. Bu izinde birçok oyuncu ülkesine gidip ailesiyle zaman geçirdi... Zorlu Galatasaray maçı öncesi bu jest ekstra bir moral verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Eylül 2021 Güncelleme 12 Eylül 2021, 06:57
Trabzonspor, Galatasaray derbisinin parolasını açıkladı! Parola: Göster gücünü

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, oyuncularını Galatasaray derbisine müthiş bir motiveyle hazırladı. Avcı, Avrupa kupası ve lig maçlarından dinlenmeye fırsat bulamayan oyuncularına 5 gün izin verdi.

Bu izinde birçok oyuncu ülkesine gidip ailesiyle zaman geçirdi... Zorlu Galatasaray maçı öncesi bu jest ekstra bir moral verdi.

GALATASARAY'A SIKI ANALİZ
Abdullah
Avcı ve ekibi milli arada Galatasaray'ın bu sezonki transferlerini detaylı bir şekilde analiz etti.

Ardından başlayan antrenmanlarda ise geride kalan haftalarda yapılan hatalar ve Galatasaray'ın bu sezonki performansı ve oyun planı üzerine çalışmalar gerçekleştirildi.

SAKATLARIN DÖNMESİ SEVİNDİRDİ
Bruno
Peres'in hızlı bir iyileşme sürecine girmesi ve oynayabilecek seviyeye gelmesi, Abdullah Avcı'nın oyun planında önemli değişikliklere gitmesini engellerken, Cornelius ve Trondsen'de sakatlık sürecini hemen atlattı. Gervinho ise bu sürede hafif tempolu çalışmalar yaptı.

RAKİBE ÖZEL ÖNLEM ALINMAYACAK
Trabzonspor'un
hocası Abdullah Avcı, rakip takımda bireysel olarak oyunculara özel önlem almayacak.

Ancak Trabzonspor'da Nwakaeme ve Bakasetas başta olmak üzere oyunculara özellikle ofansif olarak daha fazla sorumluluk almaları konusunda serbestlik tanınacak.

YENİLERE DERBİYİ ANLATTILAR
Derbi
öncesi eski futbolcular, yeni transferlere G.Saray, F.Bahçe ve Beşiktaş ile oynanan maçların atmosferinin çok farklı olduğunu anlatarak, motive ettiler. Abdullah Avcı, oyuncularına, "Bu maç potansiyelimizi, iddiamızı ve enerjimizi en iyi şekilde göstereceğimiz bir maç olacak" dedi.