Trabzonspor, Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı | MAÇ SONUCU

Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray 2-2 berabere kalarak 1'er puanı hanesine yazdırdı. Galatasaray'ın gollerini 20. ve 33. dakikada Emre Kılınç kaydetti. Trabzonspor'un golleri ise 41. dakikada Cornelius ve 62. dakikada Nwakaeme'den geldi.

Giriş Tarihi 12 Eylül 2021, 18:36 Güncelleme 13 Eylül 2021, 00:01
Trabzonspor, Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı | MAÇ SONUCU

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor, derbide Galatasaray'ı konuk etti. Karşılaşmada kazanan çıkmazken maç 2-2 berabere bitti.

Galatasaray'ın gollerini 20' ve 33'te Emre Kılınç atarken Trabzonspor'un gollerini ise 41'de Cornelius ve 62'de Nwakeme kaydetti.

Bu sezonki ilk puan kaybını yaşayan Trabzonspor, 10 puana ulaştı. Galatasaray ise 8 puana yükseldi.



NWAKAEME TARİHE GEÇTİ!
Opta verilerine göre, Anthony Nwakaeme, Necmi Perekli'nin (1976/77) ardından bir Süper Lig sezonun ilk dört maçında da gol atan ikinci Trabzonspor oyuncusu oldu.



MAÇIN DAKİKA DAKİKA ÖZETİ
6. dakikada Peres'in uzak mesafeden yerden şutunda kaleci Muslera, yatarak topu kontrol etti.

20. dakikada Galatasaray, golü buldu. Edgar'ın kaleci Uğurcan Çakır'a hatalı geri pasında araya giren Emre Kılınç, yerden bir vuruşla topu filelere gönderdi: 0-1

21. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun pasında ceza alanı sol çaprazında Halil İbrahim Dervişoğlu'nun yerden şutunda top kaleci Uğurcan Çakır'da kaldı.

25. dakikada Nwakaeme'nin soldan ortasında, ceza alanı içinde iyi yükselen Cornelius'un kafa vuruşunda, top üsten auta gitti.

26. dakikada sağdan ceza alanı son çizgisine doğru inen Morutan'ın çıkardığı topu Halil İbrahim Dervişoğlu kaleye gönderdi ancak Uğurcan Çakır, tehlikeyi önledi.



29. dakikada Hamsik'in pasında, ceza alanı içinde Cornelius'un yerden şutunda, kaleci Muslera, yatarak topa sahip oldu.

30. dakikada ceza alanına sokulan Morutan'ın şutunda, kaleci Uğurcan Çakır, topu çelmeyi başardı.

33. dakikada Galatasaray, farkı 2'ye çıkardı. Kerem Aktürk'ün şutunda açıyı daraltan Uğurcan Çakır'dan dönen topu Halil İbrahim Devrişoğlu, penaltı noktasındaki Emre Kılınç'a aktardı. Bu futbolcu da meşin yuvarlağı filelere yolladı: 0-2

Bu golün ardından kale arkası bölümünden sahaya giren bir taraftar Abdülkadir Ömür'e bir şeyler söyledikten sonra güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak dışarıya çıkartıldı.

41. dakikada Trabzonspor, farkı 1'e indirdi. Hamsik'in soldan ortasında Bakasetas, topu Cornelius'a indirdi. Bu futbolcu topu kontrol ederek ayağıyla filelere yolladı: 1-2

Karşılaşmanın ilk yarısı konuk takımın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.



İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
61'inci dakikada Cicaldau'nun pasında savunmanın arkasına sarkan Babel ceza sahası sol çaprazından vuruşunda top yan ağlarda kaldı.

61'inci dakikada ceza sahası solunda Hamsik rakibinden sıyrıldıktan sonra topu penaltı noktası üzerindeki Nwakeme'ye çıkardı, onun vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti ve skora eşitlik geldi; 2-2.

70'inci dakikada Uğurcan'ın uzun pasına iyi hareketlenen Nwakaeme ceza sahası yayının üzerinden şutunu çekti ancak Muslera topu kontrol etmeyi başardı.

76'ncı dakikada Cicaldau'nun ortasında penaltı noktası üzerinde topla buluşan Halil'in şutunda kaleciyi geçen topu Yusuf kaleye giden topu çizgi önünden çıkardı, daha sonra Uğurcan meşin yuvarlağı kontrol etti.

90+1'inci dakikada Yusuf sağ kanattan ceza sahası yayına kadar ilerledikten sonra vuruşunu yaptı, Muslera yumruklarıyla meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

Karşılaşma 2-2 eşitlikle sonuçlandı.



SAHAYA TARAFTAR GİRDİ
Galatasaray'ın 33'üncü dakikada attığı golün ardından kale arkası tribününden sahaya giren bir taraftar Abdülkadir Ömür'e bir şeyler söyledikten sonra güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak hemen dışarıya çıkartıldı.

TRONDSEN 16 DAKİKA SAHADA KALABİLDİ
Trabzonspor'da 37'nci dakikada İsmail'in yerine oyuna dahil olan Trondsen, 53'üncü dakikada yaşadığı sakatlık nedeniyle maça devam edemedi. Norveçli futbolcunun yerine oyuna yeni transferlerden Denswil dahil olurken, Hollandalı oyuncu da bordo-mavili forma ile ilk maçına çıkmış oldu.