Erman Toroğlu'ndan 'Altay Bayındır' yorumu: "Yaptığı iş şımarıklık ve ukalalık, havaya giriyor hemen"

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe'nin sahasında Sivasspor ile 1-1 berabere kaldığı maçı değerlendirdi. Altay Bayındır'ın mücadelenin ilk yarısında yaptığı hataya ilişkin konuşan Toroğlu, "Altay'ın yaptığı iş şımarıklık ve ukalalık, çok net! Havaya giriyor hemen. Kalecisin, senin çalım atma şansın yok" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Erman Toroğlu'ndan 'Altay Bayındır' yorumu: "Yaptığı iş şımarıklık ve ukalalık, havaya giriyor hemen"

Süper Lig'in 4. haftasındaki Fenerbahçe-Sivasspor karşılaşmasında Altay Bayındır'ın hatası dikkat çekti.

Erman Toroğlu'ndan 'Altay Bayındır' yorumu: "Yaptığı iş şımarıklık ve ukalalık, havaya giriyor hemen"-2

Mücadelenin 41. dakikasında topu ayağından kaçıran Altay Bayındır, Pedro Henrique'nin baskısının ardından yaptığı müdahale sonrası VAR uyarısıyla Sivasspor penaltı kazandı.

Erman Toroğlu'ndan 'Altay Bayındır' yorumu: "Yaptığı iş şımarıklık ve ukalalık, havaya giriyor hemen"-3

Penaltı vuruşunda topun başına geçen Pedro Henrique, topu ağlara gönderdi.

Erman Toroğlu'ndan 'Altay Bayındır' yorumu: "Yaptığı iş şımarıklık ve ukalalık, havaya giriyor hemen"-4

"ŞIMARIKLIK VE UKALALIK"
A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Altay Bayındır'ın maç içerisinde yaptığı hataya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.



Toroğlu, "Altay'ın yaptığı iş şımarıklık ve ukalalık, çok net! Havaya giriyor hemen. Kalecisin senin çalım atma şansın yok" ifadelerini kullandı.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler