Ya Ocak'ta ya Haziran'da! Fabricio Bustos, Fenerbahçe'ye transfer sözü verdi

Fenerbahçe’nin Bustos’a kulübü Independiente’nin sorun çıkarması nedeniyle imza attıramadığı ortaya çıktı. 1 yıllık sözleşmesi kalan Arjantinli ya ocak ya da haziranda imzayı atacak. Vitor Pereira, yakından tanıdığı Bustos'un transferinde çok ısrar etmişti. Sarı-Lacivertli kurmaylar biraz gecikmeyle de olsa 4 kez Arjantin Milli Takım formasını giyen oyuncuyu kadroya dahil edecek.

Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi 11 Eylül 2021
Ya Ocak’ta ya Haziran’da! Fabricio Bustos, Fenerbahçe’ye transfer sözü verdi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği ancak transfer etmeyi başaramadığı Fabricio Bustos'tan Sarı-Lacivertli kulübün vazgeçmediği ortaya çıktı.

Fenerli kurmayların ocak ya da haziran ayında Arjantinli sağ beke imza attırcağı öğrenildi.

INDEPENDİENTE SORUN ÇIKARDI


Kanarya'nın
Fabricio Bustos ile anlaşma sağladığı ancak kulübü Independiente'nin sorun çıkartması nedeniyle oyuncunun imza atamadağı öğrenildi.

ARTIK İPLER FENER'İN ELİNDE
Bustos'un
Independiente ile olan sözleşmesi 2022 haziran aayında sona eriyor. F.Bahçe ya haziranda bedelsiz ya da ocakta cüzi bir ücretle Arjantinli'yi kadrosuna katacak.

PİYASA DEĞERİ 5 MİLYON EURO
Bustos'un
çubuklu formayı giymesi çok istediği belirtiliyor.

25 yaşında ve 1.67 boyunda olan Bustos'un piyasa değeri 5 milyon Euro. 4 kez de milli formayı giydi.

PEREİRA ALINMASINI İSTİYOR
Vitor Pereira, yakından tanıdığı Bustos'un transferinde çok ısrar etmişti. Sarı-Lacivertli kurmaylar biraz gecikmeyle de olsa 4 kez Arjantin Milli Takım formasını giyen oyuncuyu kadroya dahil edecek.