Sergen Yalçın’dan MHK eğitim danışmanı Uilenberg’e sert tepki! 'TFF, Uilenberg'i göndermeli'

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Haber Global'de katıldığı programda MHK Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg'i hedef aldı. Yalçın, Uilenberg'in kendisi için sarf ettiği, "Beşiktaş'ın hocası büyük baskı oluşturuyor" sözlerine sert yanıt verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Eylül 2021 Güncelleme 09 Eylül 2021, 06:56
Sergen Yalçın’dan MHK eğitim danışmanı Uilenberg’e sert tepki! ’TFF, Uilenberg’i göndermeli’

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Haber Global'de katıldığı programda MHK Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg'i hedef aldı.

Yalçın, Uilenberg'in kendisi için sarf ettiği, "Beşiktaş'ın hocası büyük baskı oluşturuyor" sözlerine sert yanıt verdi.

BEŞİKTAŞ'I KARŞISINA ALIYOR


Yalçın
şunları kaydetti: Yarın hakem beni atarsa bunun hesabını kim verecek? Uilenberg denen arkadaş Beşiktaş camiasını karşısına alıyor. Beşiktaş camiası sana haddini bildirir!

TFF'YE UİLENBERG MESAJI...


"TFF, derhal Uilenberg'in işine son vermelidir. Aksi halde bu arkadaş taraftır. TFF, bu arkadaşı bünyesinde tutarsa benim için o da taraftır. Bu açıklamadan sonra ben hakem camiasından çekiniyorum. Açıklamaları maksadını aştı"

REKOR İÇİN SAHAYA ÇIKACAK
Beşiktaş, Yeni Malatya karşısında gol yemezse, tarihinde üçüncü kez bir sezonun ilk dört haftasında kalesini gole kapatmış olacak.

MALATYA HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Beşiktaş Yeni Malatya maçının hazırlıklarını dün Sergen Yalçın yönetiminde sürdürdü. Siyah-Beyazlılar kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı.