Mostafa Mohamed Galatasaray'da kalmak istemiyor! Gitmeyi kafasına koydu

Mısır Milli Takım kadrosunda bulunan Mostafa Mohamed, yaptığı çaıklamada “Bordeaux ile anlaşmıştım ama son anda transfer olmadı. Sezon sonuna kadar Galataasray’dayım” açıklamasını yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Eylül 2021 Güncelleme 07 Eylül 2021, 07:02
Mostafa Mohamed Galatasaray’da kalmak istemiyor! Gitmeyi kafasına koydu

İÇİNDEKİLER

Fransa Ligi takımlarından Bordeaux ile anlaşan hatta Franda'da sağlık kontrolünden bile geçen Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Muhammed'in bu transferi eski kulübü Zamalek ile olan anlaşmazlık nedeniyle gerçekleşmemişti.

Şu anda Mısır Milli Takım kampında bulunan Mohamed, bu süreçle ilgili olarak ilk kez konuştu ve sezon sonuna kadar Galatasaray'da forma giyeceğini açıkladı.

Mohamed'in bu açıklaması "Galatasaray'dan ayrılmayı kafasına koydu" şeklinde yorumlandı.

Mostafa Mohamed açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Milli Takım Teknik Direktörü Hossam El-Badri'den izin aldıktan sonra Bordeaux'ya imza atmak için Fransa'ya gittim. Sağlık muayenesinden geçtim. Ancak son anda transferim gerçekleşmedi.

Galatasaray ile Zamalek arasında bir problem oldu ve Bordeaux'ya transferim gerçekleşmedi. Şu anda mevcut sezonun sonuna kadar Galatasaray ile devam edeceğim."

23 yaşındaki MMostafa Mohamed'in Galatasaray ile olan kiralık sözleşmesi Haziran 2022'de sona erecek. Galatasaray'ın 4 milyon dolar ödeyerek Mostafa Muhamed'in bonservisini satın alma opsiyonu bulunuyor.

MISIR'A PUANI MOHAMED GETİRDİ
Dünya Kupası Afrika Elemeleri'nde Gabon ile 1-1 berabere kalan Mısır'ın golü Galatasaraylı futbolcu Mostafa Mohamed'den geldi.