Orta sahaya Portekizli Miguel Crespo'yu transfer eden Fenerbahçe'den sol bek harekatı! Hedefte Nijeryalı Zaidu var

Sol bek için listenin başına Nijeryalı Zaidu Sanusi’yi yazan Fneerbahçe, 2 ismin daha perşine düştü. Bu isimler Guimaraes’ta oynayan Rafa Soares ile Moreirense’de forma giyen Abdu Conte. Dünü son derece hareketli geçiren Sarı-Lacivertli kurmaylar bu 3 isimden birini yarın İstanbul'a getirmeyi planlıyor. Bu transferle Fenerbahçe transfere nokta koyacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Eylül 2021 Güncelleme 06 Eylül 2021, 06:59
Orta sahaya Portekizli Miguel Crespo’yu transfer eden Fenerbahçe’den sol bek harekatı! Hedefte Nijeryalı Zaidu var

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz hafta transferin en hareketli takımı olan Fenerbahçe, durmak bilimyor. Merkez orta sahaya Portekizli Miguel Crespo'yu transfer eden Fenerbahçe, sol bek mevkine de yine Portekiz Ligi'nden bir isim takviye edecek.

Listenin başında Porto'da forma giyen Nijeryalı Zaidu var.

PORTO İLE PAZARLIKLAR SÜRÜYOR


Zaidu Sanusi için Porto kulübü ile pazarlıklar devam ederken, Sarı-Lacivertli kurmaylar herhangi bir olumsuz duruma karşı 2 ismi daha hazır tutuyor. Bu oyuncular da yine Portekiz Ligi'nden.

RAFA SOARES'İN 1 YILI KALDI


Bu iki isimden biri Vitoria Guimaraes takımında forma giyen 26 yaşındaki Rafa Soares. Rafa Soares'in 1 yıllık sözleşmesi kaldığı için bonservis bedelinin cüzi bir miktar olacağı ifade ediliyor.

PORTEKİZ'DE TANINAN İSİMLER
Diğer isim ise Moreirense forması giyen Abdu Conte. 23 yaşındaki oyuncu da listeye dahil edildi. Rafa Soares tam 70 kez Conte ise 33 kez Portekiz Milli Takımı'nın alt kategorilerinde forma giydi.