Miralem Pjanic, Beşiktaş'a transfer olacağının sinyalini 4 gün önceden vermiş!

Dün 'Pjanist' hasthagini kullanan Boşnak futbolcunun 4 gün önce de piyano emojisi paylaştığı ortaya çıktı...Babası savaştan kaçıp Lüksemburg'a giden Pjanic yetenekleriyle 'piyanist' lakabını aldı. 5 dil bilen ve Saraybosna Üniversitesi'ni bitiren yıldız futbolcu aynı zamanda çok kültürlü...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Eylül 2021 Güncelleme 04 Eylül 2021, 07:01
Miralem Pjanic, Beşiktaş’a transfer olacağının sinyalini 4 gün önceden vermiş!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın Barcelona'dan Miralem Pjanic'i transfer etmesi tüm dünyada büyük ses getirdi. Dün yeni formasıyla objektiflere poz veren Boşnak futbolcu ardından milli takım kampına geri döndü.

Pjanic'in transferiyle ilgili çok çarpıcı detaylar da gün yüzüne çıktı. Dün Twitter'dan 'pjanist' hasthagini kullanan tecrübeli yıldızın 4 gün önce Instagram hesabından piyano emojisi paylaşması dikkat çekti.

HİKAYESİYLE DİKKAT ÇEKİYOR
Pjanic'in bu hareketiyle transfer mesajını verdiği belirtiliyor.

Boşnak yıldız hikayesi ile de dikkat çekiyor. Pjanic'in babası savaştan kaçarak Lüksemburg'da yaşamaya başlamış.

METZ'DE ADINI DUYURDU
Burada yetenekleri ile dikkatleri çeken Pjanic ardından Metz'e transfer oldu. Müthiş performansı sonrası 'piyanist' lakabını alan yıldız futbolcu Lyon, Roma, Juventus ve Barcelona'da oynadı.

MÜSLÜMAN VE 1 OĞLU VAR
Fransızca, İngilizce, Almanca, İtalyanca Ve Lüksemburgçayı ana dili gibi konuşan Pjanic, Saraybosna Üniversitesi'ni iyi bir derece ile bitirdi. Müslüman olan 31 yaşındaki futbolcunun 1 oğlu var.

TOSİC'İN ROLÜ ÇOK BÜYÜK
Yılın transferinde Dusko Tosic detayı da dikkat çekici. Pjanic'in çok yakın arkadaşı olan Tosic ikna noktasında önemli rol oynadı. Sırp yıldız sağlık kontrolünde bile Pjanic'i yalnız bırakmadı.

ÖZEL UÇAĞI TOSİC AYARLADI
Transferde en etkin isimlerden biri Tosic oldu. Pjanic'i ikna eden Sırp yıldız, Saraybosna'dan kalkan özel uçağı bile ayarladı.

İŞTE ADIM ADIM PJANİC
21.10 Uçağa bindi.
21:14 KAP açıklaması.
22:40 İstanbul'a geldi.


23:15 Sağlık kontrolü.
23:40 TFF Tescil Bürosu'na gidiş.
00:00 TFF Tescil Bürosu'na varıldı.
00:30 Resmi imzalar atıldı.
00:52 Lisansı çıktı.

KOLPAÇİNO VE BASTIK FANI!
Tam bir Kolpaçino hayranı olan Pjanic daha önce, "Beni de oynatsana Şafak abi" demişti. Dün Şafak Sezer, "İspanya uzaktı, artık olur. Hafta sonu bizim eve gel şartları görüşelim" yanıtını vererek herkesi güldürdü.