Son dakika: Miralem Pjanic Beşiktaş'ta! KAP bildirimi geldi...

Beşiktaş, Barcelona forması giyen Bosna Hersekli orta saha oyuncusu Miralem Pjanic'i kiralık olarak kadrosuna kattı. Siyah-beyazlılar, oyuncuya 2021-2022 sezonu için 2 milyon 750 bin euro garanti ücret ödeyecek.

Giriş Tarihi 02 Eylül 2021, 21:20 Güncelleme 03 Eylül 2021, 00:59
Son dakika: Miralem Pjanic Beşiktaş’ta! KAP bildirimi geldi...

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş, transfer çalışmaları kapsamında bir yıldızı daha renklerine bağladı.

Orta sahaya takviye yapmak isteyen siyah-beyazlı ekip, Barcelona'dan 31 yaşındaki Miralem Pjanic'i 1 yıllığına kiraladı.



Bosna Hersekli orta saha, Barcelona'dan yıllık 9.5 milyon euro maaş alıyor. Siyah-beyazlı ekip bu maaşın bir kısmını ödeyecek. Pjanic, sağlık kontrolünün ardından Beşiktaş'la sözleşme imzalayacak.



30 MAÇA ÇIKTI
Futbol kariyeri başarılarla dolu olan Pjanic, Lyon, Roma ve Juventus formalarını giydi. Geçen sezonun başında Juventus'tan Barcelona'ya transfer olan Bosna Hersekli orta saha, İspanyol ekibiyle 30 maça çıktı.

Pjanic, Bosna Hersek Milli Takımı ile de 101 maçta forma giydi.



KAP BİLDİRİMİ GELDİ
Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, yıldız oyuncu Miralem Pjanic transferini resmen açıkladı.

Siyah beyazlılar, KAP'a yaptığı açıklamada. "Profesyonel Futbolcu Miralem Pjanic'in transferi konusunda kendisi ve kulübü FC Barcelona ile görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.



İŞTE ALACAĞI ÜCRET
Beşiktaş Futbol A.Ş., profesyonel futbolcu Miralem Pjanic'in geçici transferi konusunda kendisi ve kulübü ile anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyle:

"Profesyonel futbolcu Miralem Pjanic'in geçici transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncuya 2021-2022 sezonu için net 2.750.000 Avro garanti ücret Şirketimiz tarafından ödenecektir."

Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Miralem Pjanic'e Beşiktaş Ailesi'ne hoş geldin der, başarılar dileriz.






Beşiktaş'ın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda "Kartal'ın hedefi her zaman zirvedir" ifadeleri kullanıldı.