Son dakika: Radamel Falcao Rayo Vallecano'da! Galatasaray'dan resmi açıklama...

Radamel Falcao, İspanya'nın yolunu tuttu. Kolombiyalı yıldız, La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano ile anlaşma sağladı. Konuya ilişkin Galatasaray'dan yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcu Radamel Falcao Garcia Zarate ile şirketimiz arasındaki sözleşmeler karşılıklı olarak sonlandırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Giriş Tarihi 01 Eylül 2021, 01:35 Güncelleme 01 Eylül 2021, 01:43
Son dakika: Radamel Falcao Rayo Vallecano’da! Galatasaray’dan resmi açıklama...

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın yolları ayırmak için uzun süredir uğraştığı Radamel Falcao, İspanya'nın yolunu tuttu.



Kolombiyalı yıldız, La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano ile anlaşma sağladı.



İspanya La Liga'da mücadele eden ve başkent Madrid'in kulübü olan Rayo Vallecano, bu sezon çıktığı 3 resmi maçta 3 puan aldı.




İspanya'da daha önce Atletico Madrid forması giyen Falcao, 2019 yazında bonservissiz olarak Monaco'dan Galatasaray'a transfer olmuştu.



35 yaşındaki santrfor, bu sezon oynadığı 3 resmi maçta toplam 25 dakika süre aldı.



FALCAO'NUN EŞİ SİNYALİ VERMİŞTİ
Tecrübeli futbolcunun eşi Lorelei Taron, Instagram'da geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımda, "Bu hafta gidiyoruz. Sonsuza kadar birlikte..." ifadelerini kullanarak veda sinyali vermişti.



43 MAÇTA 20 GOL ATTI
Galatasaray'da sakatlıkları nedeniyle geldiği günden bu yana eleştirilerin hedefinde olan ve aldığı yüksek maaş nedeniyle takımdan ayrılması istenen Falcao, sarı-kırmızılı formayı toplam 43 karşılaşmada giydi. Kolombiya golcü 43 maçta, 20 gol atıp 3 asist yaptı.



G.SARAY'DAN AÇIKLAMA
Öte yandan kulübün resmi hesabından da bir açıklama yayımlandı.

Açıklamada, "Profesyonel futbolcu Radamel Falcao Garcia Zarate ile şirketimiz arasındaki sözleşmeler karşılıklı olarak sonlandırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.