Sergen Yalçın’dan önemli açıklamalar: 3 yıllık kontrat imzalamam

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, TRT Spor'da katıldığı programda önemli açıklamalar yaptı. İşte Yalçın'ın sözleri: "Önüme 3 yıllık kontrat koysalar imzalamam. Ben 1 yıllık imzalarım. 3 yıl kontrat yaparsam, tazminatı alırım senden. Kulübü böyle bir şeyin altına sokmam"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ağustos 2021 Güncelleme 31 Ağustos 2021, 07:00
Sergen Yalçın’dan önemli açıklamalar: 3 yıllık kontrat imzalamam

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, TRT Spor'da katıldığı programda önemli açıklamalar yaptı. İşte Yalçın'ın sözleri: "Önüme 3 yıllık kontrat koysalar imzalamam. Ben 1 yıllık imzalarım. 3 yıl kontrat yaparsam, tazminatı alırım senden. Kulübü böyle bir şeyin altına sokmam"

HEDEFİM AVRUPA'DA ÇALIŞMAK


"Beşiktaş'tan sonra hedefim Avrupa'da bir takım çalıştırmak. İspanya Ligi'hde çalışmak istiyorum. Avrupa'ya da yarın gideceğim demiyorum. Belki 15 yıl sonra giderim. Şans bu..."

ERSİN&RIDVAN 10 MİLYON EURO


"Ersin ve Rıdvan için teklifler geldi. Onları 10 milyon Euro'dan aşağı satmayız. Ersin ve Rıdvan bizim geleceğimiz. Rıdvan'ın başka bir takıma kiralanacağı iddiası da gerçek değil"

GÜVEN GİTMEK İSTEMİYOR...


"Kaleci Utku, Karagümrük'e gidiyor gibi. Adem Ljajic'i de PAOK istiyor. Ljajic için çok uğraştık ama olmadı. Beklediğimiz seviyeye gelmedi. Güven'e de teklif var ama gitmek istemiyor"

DÖRT TAKIMIN DA ŞANSI VAR
Sergen Yalçın, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışına da değindi. Yalçın, "Bence dört büyüklerin de şampiyon olma şansı var." ifadelerini kullandı.