Bu takımda hayat var! Trabzonspor futboluyla izleyenleri büyüledi

Mourinho, “Trabzonspor’un Avrupa’da olmayışı üzücü” yorumunu yaptı. Avcı da takım hakkındaki övgü dolu sözlerin kendileri için motivasyon olduğunu söyledi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ağustos 2021 Güncelleme 28 Ağustos 2021, 06:59
Bu takımda hayat var! Trabzonspor futboluyla izleyenleri büyüledi

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Roma ile oynadığı iki maçta da futbol olarak iyi bir meydan okuma gerçekleştirdi. Roma'nın dünyaca ünlü teknik direktörü Mourinho iki maçtan sonra da Trabzonspor'a övgüler yağdırdı.


HER BABAYİĞİDİN HARCI DEĞİL
Bordo-mavili
taraftarlar da sosyal medyadaki yorumlarda, "Roma'da yüzde 60 topa sahip olmak her babayiğidin harcı değildir. Basit gollerin kurbanı olduk. Oyun olarak kesinlikle geride kalmadık" ifadelerini kullandı. İtalyan medyası da Roma'nın çok güçlü bir takımı kupa dışında bıraktığını belirtti.


AVCI'DAN ANLAMLI MESAJ
Trabzonspor
Teknik Direktörü Abdullah Avcı, öğrencilerine yaptığı konuşmada, "Bu motivasyon ve inanç bizi başarıya taşıyacaktır. Bugün almamız gereken her türlü dersi alıp önümüze bakacağız. Asla geriye dönüp keşke demeyeceğiz. Hep daha iyisi için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.


MOURİNHO'DAN NWAKAEME'YE ŞAŞIRTAN SORU!
Trabzonspor'un
Roma'ya 3-0 kaybettiği maçta Mourinho, Karsdorp ve Nwakaeme arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Roma'nın hocası Mourinho'nun Nwakaeme'ye, "Sen mi daha iyisin o mu kötü?" şeklinde soru yönelttiği, Nijeryalı oyuncunun da, Karsdorp'u işaret ederek, "O daha iyi" diyerek cevap verdiği öğrenildi. Bu cevap sonrası mutlu olan Mourinho da gülerek yedek kulübesine geçmişti.