Trabzonspor’dan Isaac Mbenza atağı

Trabzonspor’un Huddersfield’te forma giyen Belçikalı sağ kanat oyuncusu Isaac Mbenza ile ilgilendiği ve yıldız oyuncunun menajeri ile görüşme halinde olduğu iddia edildi. Detaylar takvim.com.tr'nin özel haberinde...

Giriş Tarihi 27 Ağustos 2021, 21:15 Güncelleme 27 Ağustos 2021, 21:25
Trabzonspor’dan Isaac Mbenza atağı

İÇİNDEKİLER

Avrupa kupalarından elenen Trabzonspor tüm ağırlığını Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğuna verecek. Yaz transfer sezonunda şov yapan Bordo-Mavililer'in gündemine bomba bir isim daha geldi.



Trabzonspor'un İngiltere Ligi takımlarından Huddersfield'te forma giyen Belçikalı sağ kanat oyuncusu Isaac Mbenza ile ilgilendiği iddia edildi. 25 yaşındaki oyuncunun ismi daha önce de Türk takımlarıyla gündeme gelmişti.



Karadeniz Fırtınası'nda yönetimin Belçikalı yıldızın menajeri ile görüşme halinde olduğu ve transferin sonuçlanmasının an meselesi olduğu bildirildi.



Güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olan Mbenza, sol kanatta ve santrfor bölgesinde de görev yapabiliyor. Yıldız oyuncu, 2019 yılında Montpellier'den Huddersfield'e 12.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti.



Kariyerinde 206 karşılaşmaya çıkan Mbenza, 27 gol atarken 15 de asist yaptı. Geçen sezon ise 37 maçta 5 gol ve 8 asist üretti.