Ronaldo hangi takıma transfer oldu? Cristiano Ronaldo maaşı ne kadar? Ronaldo transfer ücreti maaşı kaç Euro?

Manchester City son dakika transfer haberleri! Ronaldo hangi takıma transfer oldu? Sorusu spor gündemini takip edenler tarafından araştırılmaya başlandı. Avrupa'da 2021 yılının transfer bombası Messi ile patlamıştı ama şimdi gözler Ronaldo'ya çevrildi. Geçtiğimiz günlerde Cristiano Ronaldo'nun Juventus'tan ayrılmak istediği yönünde haberler gelmişti. İtalyan devi Juventus'ta mutlu olmayan ve ayrılık kararı alan Portekizli dünya yıldız Cristiano Ronaldo ile ilgili İspanyol gazetesi AS bomba bir iddia gündeme getirdi. Peki, Ronaldo hangi takıma transfer oldu? Cristiano Ronaldo maaşı ne kadar? İşte konu hakkında detaylar!

Giriş Tarihi 26 Ağustos 2021, 16:33 Güncelleme 26 Ağustos 2021, 16:33
Ronaldo hangi takıma transfer oldu? Cristiano Ronaldo maaşı ne kadar? Ronaldo transfer ücreti maaşı kaç Euro?

İÇİNDEKİLER

Ronaldo hangi takıma transfer oldu? Cristiano Ronaldo maaşı ne kadar? Sorusu gündemde merak edilen konular arasında yer alıyor. Messi ile patlayan transfer bombası sonrası gözler Ronaldo'ya çevrildi. İtalyan devi Juventus'ta mutlu olmayan ve ayrılık kararı alan Portekizli dünya yıldız Cristiano Ronaldo ile ilgili İspanyol gazetesi AS bomba bir iddia gündeme getirdi. Peki, Ronaldo hangi takıma transfer oldu? Cristiano Ronaldo maaşı ne kadar? İşte konu hakkında detaylar!

İspanyol AS Gazetesi'nin son dakika olarak duyurduğu habere göre; İngiliz ekibi Manchester City, Cristiano Ronaldo'nun menajeri ile yaptığı görüşmelerde kişisel şartlar konusunda anlaşma sağladı.

Ronaldo'nun menajeri olan Jorge Mendes'in şu sıralar Juventus yönetimi ile sözleşme feshi konusunda görüşme yaptığı iddia edildi.



JUVENTUS 25 MİLYON EURO İSTİYOR

İtalyan basınındaki iddialara göre ise; Juventus, Ronaldo için 25 milyon Euro bonservis istiyor. Mendes ise ücretsiz veya daha düşük bir bonservis bedeli talep ediyor.



Manchester City, Cristiano Ronaldo'ya yıllık 15 milyon avro kazanacağı 2 yıllık bir kontrat sundu.