Fener'de yeni rota Rondon

Sörloth'un Sociedad ile el sıkışması üzerine Fenerbahçe yönetimi harekete geçti. Fenerbahçeli kurmaylar Çin Ligi'nde forma giyen Salomon Rondon ve kulübü Dalian ile temasa geçti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ağustos 2021 Güncelleme 25 Ağustos 2021, 07:03
Fener’de yeni rota Rondon

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de zaman daraldıkça santrfor için harcanan mesai de artıyor. Sarı- Lacivertli kulübün gündeminde olan Alexander Sörloth'un İspanyol kulübü Real Sociedad ile büyük oranla anlaşma sağlaması üzerine Fenerbahçeli kurmaylar önemli bir isim için daha harekete geçti. Bu isim Salomon Rondon.

GÖRÜŞMELER OLUMLU GEÇTİ
Çin ekibi Dalian Professional ile olan sözleşmesi aralık ayının sonunda bitecek olan Rondon için Fenerbahçe hem menajeri hem de kulübü ile temasa geçti. Görüşmelerin olumlu geçtiği kaydedildi.

GÜÇLÜ FİZİĞİYLE DİKKAT ÇEKİYOR
Daha önce ismi Beşiktaş ile birlikte anılan Rondon da tıpkı Sörloth gibi fizikli bir oyuncu pivot santrfor olarak görev yapıyor. 31 yaşındaki Venezuellalı golcünün piyasa değeri ise 5 milyon Euro civarında.

PREİMER LİG TECRÜBESİ VAR...
Daha önce Rusya'da Zenit, Premier Lig'de de West Bromwich ve Newcastle United formaları giyen Rondon için West Bromwich kulübü 2019'da 18.3 milyon Euro bonservis ödemişti.