Sezona Yeni Malatya galibiyeti ile başlayan Trabzonspor, Sivasspor engelini de kayıpsız geçti

Maça hızlı başlayan Trabzonspor 15. dakikada Bakasetas'ın penaltı golüyle öne geçti. 47. dakikada Nwakaeme'nin füzesi ile fark 2'ye çıktı. 70'de Gradel'in penaltısını Uğurcan çıkardı ancak Cofie topu tamamladı ve fark 1'e indi. Son anlar nefes kesti. Trabzon hata yapmadı, 3 puanı aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ağustos 2021 Güncelleme 24 Ağustos 2021, 07:00
Sezona Yeni Malatya galibiyeti ile başlayan Trabzonspor, Sivasspor engelini de kayıpsız geçti

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 2. haftasının kapanış gecesinde Trabzonspor evinde konuk ettiği Demir Grup Sivasspor'u 2-1 yenerek puanını 6'ya çıkardı. 3. dakikada sağ kanattan ceza alanına çevrilen topa Kayode kafayı vurdu Uğurcan son anda topu kornere çeldi. 13'de Azubuike ceza alanında elle oynuyınca penaltı kararı çıktı. Penaltıyı 15. dakikada Bakasetas gole çevirdi: 1-0. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

NWAKAEME'NİN FÜZESİ FARKI 2'YE ÇIKARDI
Trabzonspor 2. yarıya golle başladı. 47. dakikada Hamsik'in ceza alanında şutunda Ali gole izin vermedi. Pozisyonun devamında savunmanın uzaklaştıramadığı topa ceza alanında sol çaprazda Nwakaeme gelişine çok sert vurdu ve farkı 2'ye çıkardı. 2-0.

TRABZONSPOR SON BÖLÜMDE HATA YAPMADI
67'de Kayode Edgar le'nin müdahalesiyle yerde kaldı. Penaltıyı 70'de Max Gradel kuillandı. Uğurcan kurtardı. Dönen topa Gradel bir kez daha vurdu yine Uğurcan çıkardı. Tamamlayan Cofie oldu: 2-1. Son anlar nefes kesse de Trabzon hata yapmadı maçı kazandı.

AVCI: TAKIM OLARAK IYI YOLDAYIZ
Sivasspor
galibiyeti sonrası konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, takım olarak iyi yolda olduklarını söyledi. Avcı, taraftarlara da "Bize desteklerini hissettirdikleri için teşekkür ediyorum" dedi. Maçtaki hakem kararlarına da değinen Abdullah Avcı, "Lig daha yeni başladı. Konuşmuyordum. Eğer dikkatli olmazlarsa, bende konuşacağım." diye konuştu.

MANOLİS SIOPİS GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Fırtına'nın kısa bir süre önce renklerine bağladığı Manolis Siopis, Sivasspor maçı ile ilk kez Trabzonspor formasıyla bir maçta görev yaptı. Karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan Siopis, 75. dakikada Berat Özdemir'in yerine oyuna dahil oldu. Yunan orta saha oyuncusu her zaman olduğu gibi dün de sahada kaldığı süre içinde basmadık yer bırakmadı.

HUGO İÇİN YALANLAMA GELDİ
Trabzonspor, Brezilyalı stoperi Vitor Hugo ile ilgili "Takımda mutsuz ve ayrılmak istiyor" iddiaları üzerine bir açıklama yaptı. Bordo-Mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Hugo ile ilgili yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır" ifadeleri kullanıldı.