Galatasaray transferde doymak bilmiyor: Octavian Popescu'yu kadrosuna katacaklar

Transferin hızlı takımlarından Galatasaray'dan sol kanata gençlik takviyesi... Transferde Romanya pazarına açılan ve Craiova’dan Alexandru Cicaaldau, Steaua Bükreş’ten ise Olimpiu Morutan’ı kadrosuna katan Sarı-Kırmızılılar şimdi de Octavian Popescu'yu kadrosuna katacaklar.

Giriş Tarihi 24 Ağustos 2021, 22:01 Güncelleme 24 Ağustos 2021, 22:19
Galatasaray transferde doymak bilmiyor: Octavian Popescu’yu kadrosuna katacaklar

İÇİNDEKİLER

Transferin hızlı takımlarından Galatasaray'dan sol kanata gençlik takviyesi...

Transferde Romanya pazarına açılan ve Craiova'dan Alexandru Cicaaldau, Steaua Bükreş'ten ise Olimpiu Morutan'ı kadrosuna katan Sarı-Kırmızılılar, 3. bir Rumen'in daha peşinde.

Galatasaray yönetiminin, scout ekibi tarafından önerilen Morutan'ın Steaua Bükreş'ten takım arkadaşı olan sol kanat oyuncusu Octavian Popescu'yu kadroya katmak istediği ve 18 yaşındaki futbolcu için harekete geçtiği öğrenildi.

Galatasaray'ın son gözdesi Octavian Popescu için Steaua Bükreş'in sahibi Becali'nin ise Sarı-Kırmızılı yönetim ile yaptığı ilk görüşmede 15 milyon Euro'dan kapıyı açtığı ortaya çıktı.

Galatasaray yönetiminin ise tıpkı Morutan transferindeki gibi ilk etapta 15 milyon Euro isteyen ve bonuslarla 5.7 milyon Euro'ya ikna olan Becali'nin indirime gitmesi için Popescu için 'bekle-gör' taktiğini uygulayacağı belirtildi.

Kadrosunu genç ve potansiyelli oyuncularla takviye eden Galatasaray, Rumen futbolunun en önemli genç yeteneklerinden biri olarak gösterilen Octavian Popescu'yu da renklerine bağlayarak gençlik operasyonunu sürdürmek istiyor.


18 yaşındaki Octavian Popescu, bu sezon Steaua Bükreş formasıyla ligde forma giydiği 6 maçta iki kez gol sevinci yaşamayı başardı.