Fenerbahçe'de Burak Kapacak için gözler Mame Thiam'da

Transferin hareketli ekiplerinden olan Fenerbahçe'de kadro dışı kalan isimlerle yollar ayrılarak, yeni transferlere lisans çıkarma operasyonu sürüyor. Harcama limiti dolu olan sarı-lacivertliler, Mame Thiam'ın takımdan ayrılması durumunda Burak Kapacak'a lisans çıkaracak.

Giriş Tarihi 19 Ağustos 2021, 15:19 Güncelleme 19 Ağustos 2021, 15:55
Fenerbahçe’de Burak Kapacak için gözler Mame Thiam’da

İÇİNDEKİLER

Bursaspor'dan kadrosuna kattığı Burak Kapacak'a harcama limitinin dolu olması sebebiyle lisans çıkaramayan Fenerbahçe, kadro dışı kalan futbolcularla birer birer yollarını ayırarak yeni transferlerine lisans çıkarmak için büyük bir çaba harcıyor.

Ozan Tufan'ın Watford'a gitmesiyle harcama limitinde oluşan boşluğu Güney Koreli stoper Min Jae Kim'e lisans çıkararak değerlendiren Fenerbahçe yönetimi, Konyaspor'a transferi an meselesi olan Mame Thiam'ın gidişiyle ise Burak Kapacak'a lisans çıkaracak.

Min Jae Kim'in ardından Burak Kapacak'a da lisans çıkarılması halinde kadroda düşünülmeyen Steven Caulker haricinde Fenerbahçe'de lisansı çıkmayan bir yeni transfer olmayacak. Burak Kapacak'ın lisansının çıkması için takımdan ayrılmasını dört gözle beklediği Mame Thiam'ın Konyaspor ile anlaşma sağladığı ve kulüpler arasında bonservis pazarlığının sürdüğü öğrenildi.

Ligin ilk haftasında Adana Demirspor maçını lisansının çıkmaması sebebiyle kaçıran Burak Kapacak, Avrupa Ligi'nde Helsinki ile oynanacak olan maçın kadrosuna da dahil edilememişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN