Beşiktaş'ta stopere eski yıldız! Sergen Yalçın Marcelo'ya onay verdi

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta stoper bölgesi için masaya sürpriz bir isim geldi. 2016-17 sezonunda siyah-beyazlı formayı giyen ve şampiyonlukta pay sahibi olan Marcelo için siyah-beyazlıların devreye gireceği öğrenildi.

Giriş Tarihi 17 Ağustos 2021, 16:31 Güncelleme 17 Ağustos 2021, 16:37
Beşiktaş’ta stopere eski yıldız! Sergen Yalçın Marcelo’ya onay verdi

İÇİNDEKİLER

Stoper transferi için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşanıyor. Stefano Denswill, Jerome Boateng ve Ferro'yu gündemine alan Siyah-Beyazlılar'ın listesine sürpriz bir isim girdi.



Beşiktaş, Lyon formasını giyen eski yıldızı Marcelo Guedes için harekete geçti. Alınan bilgilere göre Lyon'da kadro dışı bırakılan Brezilyalı stoper menajeri aracıyığıyla Siyah-Beyazlılar'a haber gönderdi. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın Marcelo'ya onay vermesi sonrası Beşiktaş yönetimi Lyon ile temasa geçerek transfer şartlarını masaya yatırdı.



Siyah-Beyazlılar'ın 2 yıl daha sözleşmesi olan 34 yaşındaki stoperi kiralamak istediği belirlendi. Lyon'un ilk hedefinin Marcelo'yu satmak olduğu ancak iyi bir teklif gelmemesi durumunda Beşiktaş'a "evet" denilebileceği öğrenildi.



Lyon'un Angers depmasınında 3-0 kaybettiği maçta kendi kalesine bir gol atan Marcelo, teknik heyetin raporu sonrası kadro dışı bırakıldı.



2016-17 sezonunda Beşiktaş formasını giyen ve kazanılan şampiyonlukta çok büyük bir rol oynayan Brezilyalı stoper 7 milyon Euro karşılığında Fransız ekibini transfer olmuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN