Cimbom Uruguaylı yıldızın peşinde! Sağa yeni aday Brian Ocampo

Yeni sezon öncesinde genç isimlere yönelen Galatasaray’da gündeme 22 yaşındaki Uruguaylı yıldız Brian Ocampo geldi. Sarı-Kırmızılılar’ın Uruguaylı forvet için kulübü Nacional’e 8 milyon dolarlık bir teklif yapma hazırlığı içinde olduğu iddia edildi... Adı Galatasaray ile anılan genç yıldız Brian Ocampo’nun güncel piyasa değeri ise transfermarkt verilerine göre 2.3 milyon Euro olarak gözüküyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ağustos 2021 Güncelleme 15 Ağustos 2021, 07:00
Cimbom Uruguaylı yıldızın peşinde! Sağa yeni aday Brian Ocampo

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon öncesinde genç isimlere yönelen Galatasaray'da gündeme 22 yaşındaki Uruguaylı yıldız Brian Ocampo geldi.

Sarı-Kırmızılılar'ın Uruguaylı forvet için kulübü Nacional'e 8 milyon dolarlık bir teklif yapma hazırlığı içinde olduğu iddia edildi...

Adı Galatasaray ile anılan genç yıldız Brian Ocampo'nun güncel piyasa değeri ise transfermarkt verilerine göre 2.3 milyon Euro olarak gözüküyor.

SOL KANATTA DA GÖREV YAPIYOR
22 yaşındaki forvet 1 kez Uruguay A Milli Takımı'nda forma giydi.

Kariyerinde 82 karşılaşmaya çıkan genç yetenek, 8 gol atarken 23 de asiste imza attı. Çabuk adam eksiltme özelliğiyle tanınan Ocampo, sağ kanatta 63, sol kanatta ise 12 maça çıktı. Kariyerinde 1 kez de sağ bek de görev yaptı.

SON OLARAK NELSSON'U ALDI


Yeni sezon öncesi kadrosunu genç isimlerle takviye eden Galatasaray, son olarak 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Kopenhag'dan Victor Nelsson'ı transfer etmişti.

Ayrıca Sacha Boey, Alexandru Cicaldau, Barış Yılmaz ve Berkan Kutlu gibi genç isimleri kadrosuna katmıştı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in de Ocampo transferine sıcak baktığı öğrenildi.